Radu Vâlcan a ajuns pe mâinile medicilor. Prezentatorul TV a primit rezultatul analizelor medicale, după ce s-a testat de cancer: „Nu este un subiect tocmai confortabil”
Data actualizării:
Data publicării:
Radu Vâlcan și-a surprins fanii din mediul online, după ce a postat o fotografie cu el direct de pe patul de spital. Prezentatorul TV s-a testat de cancer și acum a primit rezultatele analizelor medicale.

Radu Vâlcan, în vârstă de 47 de ani, este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Pe lângă cariera de succes în televiziune, Radu Vâlcan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adela Popescu și este tată a trei băieți minunați, Alexandru, în vârstă de 7 ani, Andrei de 4 ani și Adrian, în vârstă de 2 ani.

Te-ar putea interesa și: „Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Radu Vâlcan a ajuns pe mâinile medicilor. Prezentatorul TV a primit rezultatul analizelor medicale, după ce s-a testat de cancer: „Nu este un subiect tocmai confortabil”

Recent, Radu Vâlcan a ajuns pe mâinile medicilor pentru a-și face analize medicale, iar acum a primit rezultatul testelor efectuate pentru depistarea cancerului. Prezentatorul TV a decis să vorbească deschis despre experiența sa pe rețelele de socializare, deși subiectul nu este unul „tocmai confortabil” pentru el.

Radu Vâlcan a explicat că a solicitat o colonoscopie, fără a prezenta vreun simptom, doar preventiv, pentru a se asigura că este sănătos. El a subliniat că această procedură este esențială ca metodă de screening, recomandată mai ales după vârsta de 45 de ani, pentru a preveni cancerul colorectal și alte afecțiuni.

„Sunt bine, totul perfect! Zilele trecute am solicitat o colonoscopie. Preventiv, de siguranță, fără niciun simptom care să o recomande. O metodă de screening, extrem de eficientă pentru depistarea cancerului colorectal, și nu numai. În mod normal, sincer, n-aș vorbi despre asta, public. Să recunoaștem, nu este un subiect tocmai confortabil. Procedura durează cât ai visa, sub anestezie, trei melodii Coldplay, consecutiv. Fară durere, ca un somn de prânz, de care toți avem nevoie”, a scris Radu Vâlcan, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Jador aruncă bomba. Oana Ciocan și-a găsit un nou iubit, în timpul pauzei lor: „Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Ajutați-mă”

„Mi-am dat seama că trebuie s-o fac. Pentru că am o responsabilitate, pentru că am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele”

Deși a recunoscut că a amânat testul din frică, prezentatorul a decis să-l facă din responsabilitate față de familia sa. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Radu Vâlcan și-a încurajat fanii să nu ignore sănătatea și să efectueze analizele medicale necesare la timp, pentru a evita consecințe grave. 

„De ce am dorit să fac asta? Pentru că se recomadă după vârsta de 45 ani. În curând fac 48. Pentru că, deja, prea multe vieți se duc din cauza asta. Pentru că este frică, pentru că se amâna. Din frică. Și eu, la fel, am tot amânat-o. De frică. Dar, mi-am dat seama că trebuie s-o fac. Pentru că am o responsabilitate, pentru că am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele. Sănatatea noastră este sănătatea familiilor noastre. Poza asta este o reclamă, o reclamă la prevenție”, a mai spus Radu Vâlcan, pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”


Gabi Torje a semnat cu o grupare din liga secundă

Fotbalistul român în vârstă de 34 de ani va evolua în a...



pixel