Radu Vâlcan, DEZAMĂGIT de Răzvan Fodor: Când crezi că îți sunt prieteni...
Data publicării:
Radu Vâlcan a povestit o întâmplare despre Răzvan Fodor.

Radu Vâlcan și Răzvan Fodor sunt prieteni foarte buni de ani de zile și nu doar o dată cei doi s-au afișat împreună, în timpul liber. Tocmai din acest motiv, noul mesaj al prezentatorului de la Antena 1 i-a surprins pe fani, aceștia neînțelegâd situația.

„Când crezi, ai impresia, tragi speranța că unii, nici nu știu cum să le zic, îți sunt prieteni... Da, mă refer la Răzvan Fodor”, a fost mesajul postat de Radu Vâlcan pe Instagram.

Care a fost continuarea mesajului postat de Radu Vâlcan

Acesta a ținut să clarifice situația printr-un video postat pe Instagram, unde fanii i-au apreciat simțul umorului.

„L-am sunat pe Fodor mai devreme pentru că postase ceva pe ștory, pe Instagram. E în oraș, pe undeva, și a postat un filmuleț cu o mașină de epocă și am observat că la volan e un prieten bun de-ai mei și l-am sunat imediat pe Fodor și nu mi-a răspuns. Deci el fiind cu telefonul în mână și nu îmi răspunde. Nu știu, el nu m-a văzut așa, că dacă mă vedea, dacă-l sunam pe video nu-mi răspundea probabil, dacă mă vedea așa. Dar avea telefonul în mână, tocmai postase, nu mi-a răspuns. Fodor”, a spus Radu Vâlcan pe contul său de pe Instagram. 

Radul Vâlcan a slăbit 7 kilograme în Thailanda

Radu Vâlcan a fost plecat timp de o lună de zile în Thailanda pentru filmările noului sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. Prezentatorul TV este preocupat de fizicul lui și spune că din cauza ritmului alert de filmare nu apuca să își facă antrenamentele. Din cauza aceasta, a decis să fie mai atent la alimentație. Soțul Adelei Popescu a slăbit 7 kilograme și s-a amuzat când oamenii l-au întrebat dacă acolo nu primea de mâncare. 


„Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o lună de zile la filmările pentru sezonul 6 «Insula Iubirii», chiar dacă intenția mea a fost de la bun început să mă ocup în continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc.

S-a filmat într-un ritm puternic, de alertă. Filmam de noaptea târziu până dimineața. Timpul liber era dedicat odihnei și relaxării, motiv pentru care am avut grijă la alimentație. 

De teamă să nu mă îngraș, pentru că în Thailanda tentațiile culinare sunt la cote maxime, ei bine, m-am abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare. Am renunțat la carbohidrați, probabil acesta e motivul pentru care am slăbit destul de mult, 7 kilograme. , a declarat Radu Vâlcan, la Antena Stars.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dezamagit  prietenie  Radu Valcan  razvan fodor  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel