Radu Vâlcan, în lacrimi. Motivul pentru care soțul Adelei Popescu a plâns ore în șir: „O auzeam pe ea prin ce dureri trecea”
Data publicării:
Radu Vâlcan și Adela Popescu urmează să devină părinți pentru a treia oară. Primele două nașteri ale actriței au fost destul de dificile, aceasta trecând printr-un travaliu lung și dureros.   

Radu Vâlcan a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a povestit despre momentele grele prin care a trecut soția sa. Adela Popescu a fost în travaliu 12 ore la prima sarcină și 5 la a doua, aceasta optând să nască natural, în ciuda unor probleme de sănătate cu care se confruntă. Soțul vedetei povestește că i-a fost extrem de dificil să își audă soția cum se chinuie în dureri și că nu s-a putut abține din plâns. Adela vrea să nască natural și a treia oară.

 

”Când Adela era în travaliu am plâns. A fost în travaliu 12 ore la a prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea prin ce dureri trecea. De fapt, așa a fost la ambii copii, și din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic. Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore. Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel. La Andrei, travaliul a durat 5 ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”, a mărturisit Radu Vâlcan în cadrul podcastului de pe YouTube.

Adela Popescu are niște probleme de sănătate la nivelul coloanei, iar asta îi cauzează durerei mari în timpul nașterii. Tot ce speră vedeta este ca travaliul să țină mai puțin de această dată. 


„Eu am niște complicații la coloană, asftel încât când copilul coboară se așează pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul eu nu am doar durere pe contracție, eu am o durere constantă ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Și atunci de exemplu cum am stat la Alexandru 10 ore în travaliu, la Andrei 5, acum nu știu cât voi sta, dar oricum sunt un infern (n.red orele de travaliu) pentru că durerea e foarte mare”, a mărturisit Adela Popescu, invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”. 

 


Adela Popescu va naște peste câteva zile

 

Adela Popescu trăiește cele mai intense momente din ultimele nouă luni. Prezentatoarea TV va deveni mamă de băiat pentru a treia oară în doar câteva zile, bebelușul fiind așteptat în perioada 13-16 iulie. Vedeta și-a pregătit bagajul pentru maternitate și așteaptă cu nerăbdare clipa marii întâlniri cu fiul ei. Chiar dacă a mai trecut prin asta de 2 ori, emoțiile sunt la cote maxime și nu știe cum va decurge totul de această dată. 


Chiar cu câteva zile înainte de marele evenemient, Adela Popescu a postat pe Instagram o fotografie în care le transmite fanilor că este pregătită să nască, dar așteaptă ca bebelușul să fie pregătit de venirea pe lume. 


„Câte emoții am…. Și o mulțime de gânduri îmi trec simultan prin minte. Să fie bine Avionel, să fie o naștere ușoară, să fim sănătoși și să ajungem cu bine acasă… A mai rămas foarte puțin timp și abia aștept să îl țin în brațe, dar parcă în același timp îmi e deja dor de perioada asta a sarcinii, care s-a scurs mult prea repede. Bagajul pentru maternitate e pregătit, dosarul la zi, kit-ul de celule stem la îndemână, doar să ne spună bebe că a venit momentul”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  baiat  dureri  mihai morar  nascut  Radu Valcan  travaliu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel