Radu Vâlcan, secretul căsniciei de succes cu Adela Popescu. Ce a dezvăluit prezentatorul TV: „Este un vis cu ochii deschiși”
Data publicării:
Radu Vâlcan a dezvăluit care este secretul succesului relației cu Adela Popescu, făcându-i soției sale o frumoasă declarație de dragoste.

Radu Vâlcan și Adela Popescusunt căsătoriți de aproape 10 ani și au trei copii. Au o căsnicie de invidiat și sunt unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. 

Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar de atunci totul pare că a devenit din ce în ce mai bine între ei. Pe lângă succesul pe plan profesional și carierele de invidiat, Adela Popescu și Radu Vâlcan au și o căsnicie demnă de apreciere. Deși au trei copii și o viață extrem de plină, își găsesc mereu timp unul pentru celălalt și încearcă să păstreze vie flacăra iubirii. 

„Este un vis cu ochii deschiși”

Radu Vâlcan a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, acolo unde a dezvăluit care este secretul pentru o căsnicie de succes, așa cum el și soția sa au. Prezentatorul TV a mărturisit că gesturile romantice sunt unul dintre lucrurile care îi țin atât de uniți și îndrăgostiți, precum și faptul că visează împreună, uneori cu ochii deschiși, trăiesc propria lor realitate și, în special, trăiesc prin ei și copiii lor. De asemenea, Radu Vâlcan a declarat că nu este un secret, ci un vis care a devenit realitate, viața alături de soția sa fiind de-a dreptul extraordinară.

„Tot sunt întrebări care e secretul nostru. Mereu zic, repet, dar zic mereu. Acesta. Poza asta. Cu ochii închiși, visăm. Ne visăm. Trăim realitatea noastră, trăim prin copiii noștri. Trăim prin noi. Și, cu ochii deschiși, visăm. Nu este un secret. Este un vis cu ochii deschiși. Așa să vă fie, cu iubire”, a spus Vâlcan, în mediul online. 

Te-ar putea interesa și: Victor Slav, despre relația specială cu fiica sa și provocările de a fi tată: „Din păcate este o problemă gravă”

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a fost invitată în cadrul podcastului lui Jorge, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu Radu Vâlcan. Actrița a mărturisit că datorită faptului că soțul ei o iubește exact așa cum este, ea a învățat să se iubească mai mult și să acorde mai multă atenție propriei persoane.

De asemenea, vedeta a precizat că are timp să își concentreze atenția pe profesia și dorințele sale pentru că știe că are alături un bărbat de la care nu este nevoită să cerșească iubire. Mai mult decât atât, actrița a menționat că de fiecare dată când își dorește ceva, partenerul ei face tot posibilul ca acel ceva să se întâmple.

Te-ar putea interesa și: Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: „Nu sunt fiul Anamariei. Am o singură mamă”

„De când mă iubește Radu, mă iubesc mai mult pe mine. Asta simt, e o constantă. De când mă iubește el, total, așa cum simt eu că mă iubește, mi-am dat seama cât de mult mă iubesc eu pe mine. Am timp să mă iubesc pe mine. Când partenerul nu te iubește sau nu te iubește cât ai vrea tu, energia ta se duce în a-l face să te iubească și a cerși atenție, e uman să faci asta.

Când el pur și simplu te iubește, tu ai timp să te concentrezi pe tine, pe profesia ta, pe dorințele tale, somnul tău. Ca un copil iubit acasă, are timp să înflorească pentru că e iubit pur și simplu. Radu nu e genul romantic, dar face gesturi. Nu există să îi cer ceva și să nu facă pe naiba în patru să se întâmple lucrul ăla”, a declarat Adela Popescu, în cadrul podcastului „Vorba lu' Jorge”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel