Raluca Bădulescu, despre avantajele pe care le-a avut datorită funcției tatălui ei: „Încă depind de banii părinților”
Data publicării:
Raluca Bădulescu se bucură de un succes imens în lumea mondenă, dar puțini oameni știu că tatăl vedetei este un politician cunoscut. 

Raluca Bădulescu a mers în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai de la KanalD, acolo unde a vorbit deschis despre familia sa. Chiar dacă ea face parte din lumea mondenă și nu are nicio legătură cu viața politică, tatăl Ralucăi Bădulescu este un cunoscut om politic. 


"Tatăl meu este și a fost un exemplu pentru noi restul familie, cât și pentru toți cei care au avut privilegiul să lucreze cu el. Niciunul nu am avut funcții, nu s-a pus problema de astfel de favoritisme. S-a ocupat de educația noastră și s-a ocupat să nu ne lipsească nimic.


Însă nu în sensul de răsfăț prost înțeles cum ar fi mașini scumpe, bani aruncați în cluburi și haine de foarte mulți bani așa cum îmi doream eu. A trebuit să le merităm. Faptul că eu sunt fiica lui Doru Bădulescu și a Nicoletei Bădulescu pentru mine este o mândrie. Când am intrat la facultate mi-am dorit mult de tot o mașină, am primit o mașină de la părinții mei, dar nu aceea pe care mi-o doream eu. Ne-au învățat și ne-au educat să muncim", a povestit Raluca Bădulescu la KanalD. 

 

Anca Serea, criticată pentru stilul vestimentar. Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu: „Este prea băbuță. Are ținute 80% nefericite”


Raluca Bădulescu este pasionată de cumpărături. Vedeta declară că nu poate sta o zi fără să comande câteva haine de pe internet. Aceasta își dorește să aibă mereu o imagine impecabilă și uneori rămâne fără bani, tocmai de aceea apelează la ajutorul părinților. Raluca Bădulescu spune că nici pe plajă nu poate sta fără să cumpere ceva, chiar și de la vânzătorii ambulanți. 


"Încă depind de banii părinților. Să nu vă imaginați că la vârsta asta nu mai pun mâna pe telefon: alo, am văzut o jachetă și mă tăvălesc. Pentru diferența de bani pe care nu o am, îi sun pe ai mei. Vreau să fiu pe picioarele mele, mă bucur că aici la Kanal D mi-am îndeplinit visul. Consider că mi-a dat Dumnezeu norocul să mă nasc într-o familie și să am tot. Fără sprijinul părinților mei nu știu dacă aș fi reușit să ajung unde sunt astăzi. Sprijinul părinților a contat, contează și va conta enorm", a spus vedeta. 

 

Raluca Bădulescu, operație de micșorare a stomacului: Dacă vedeți analizele mele...

 

 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: parinti  raluca badulescu  vedete 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel