Raluca Bădulescu, victima bullyingului, după ce a slăbit: Îmi scrie lumea: zici că te-au dezgropat
Data publicării:
Raluca Bădulescu primește extrem de multe comentarii negative, cu privire la fizicul ei.

Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare foarte mare, în ultimii ani, reușind să dea jos aproximativ 70 de kilograme. Acum, îndrăgita jurată de la "Bravo, ai stil!" continuă să-și uimească fanii printr-o siluetă din ce în ce mai subțire. În acest fel, vedeta a reușit să aibă o talie extrem de mică, poate chiar cea mai mică din țara noastră.

„Nici mie nu îmi vine să cred. Vă spun sincer. Nu speram vreodată, indiferent că am făcut eforturi să slăbesc, să țin dietă etc. Dar niciodată nu am crezut că o să reușesc să slăbesc atât de mult. Am noroc că acum se poartă diversitatea și mă încadrez la limita de vârstă pentru că, altfel, la dimensiuni să știi că am 85 de centimetri la șold, 59 în talie, iar la bust am mai mult, dar acolo să fie primit că doar nu puteam să fiu ca o scândură”, a declarat Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Raluca Bădulescu, victima bullyingului

Chiar dacă a reușit să atingă niște performanțe la care nu s-ar fi gândit vreodată, aceasta spune că este, în continuare, victima bullyngului, primind diferite mesaje urâte pe Instagram.

„Îmi scrie lumea pe Instagram din alea: zici că te-au dezgropat, zici că ești vie, chestii din astea. Dar oricum nu mă mai afectează. Când ești gras nu e bine, când ești slab nu e bine. Oricum o dai nu e bine. Deci concluzia e bine când nu e bine, ca să ne înțelegem”, a mai spus vedeta Kanal D.

De ce i se spune vedetei "Regina" 

Toți cei care o urmăresc pe Raluca Bădulescu știu că aceasta este numită de toți oamenii din showbiz "Regina". Acum, vedeta vine și cu explicația acestui apelativ.

„Regina este un termen pe care eu i l-am adresat lui Teo Trandafir. Acum câțiva ani de zile, chiar de ziua mea, Teo mi-a făcut o surpriză splendidă la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Mi-a adus un buchet de flori în direct la „Teo Show”, noi fiind la filmări la „Bravo, ai stil!”. Pentru Teo Trandafir am inventat termenul de „regină regească”. Apoi acest termen mi s-a atribuit într-un mod greșit mie, era destinat ei. Dacă a rămas la mine, atunci Teo este ”Împărăteasa Împărătească” pentru că trebuie să fie undeva mai sus”, a povestit Raluca Bădulescu pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bullying  raluca badulescu  slabit  talie 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an




pixel