Raluca Moianu, despre căsătoria fiicei sale și venirea pe lume a nepoțelului: „Nu mă așteptam chiar așa repede”
Data publicării:
Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a căsătorit civil cu Virgil Boglea, vestitul avocat al vedetelor, iar în aceeași zi au anunțat că urmează să devină părinți pentru prima dată.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Raluca Moianu a declarat că se aștepta la această căsătorie, mai ales că atunci când fiica ei i l-a prezentat pe Virgil Boglea și-a dat seama că este un bărbat serios. Cu toate acestea, artista a mărturisit că nu se aștepta ca lucrurile să se întâmple atât de rapid și că i-a sfătuit pe cei doi să mai aștepte până ce vor decide să aibă un copil pentru că își dorea ca fiica ei să termine mai întâi facultatea. 

„Nu mă așteptam chiar așa repede”

„Eu mă așteptam, recunosc că mă așteptam, dar nu mă așteptam chiar așa repede. Atunci când mi l-a prezentat pe Virgil m-am gândit că e băiat serios și că aici o să fie o treabă foarte serioasă, dar nu m-am gândit că se întâmplă așa repede și oricum nu m-am gândit la povestea cu copilul că o să vină atât de repede. Mai ales că după ce a cerut-o eu le-am zis: „Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, eu mă bucur pentru voi, dar rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede, să termine și ea facultatea”. În capul meu era un șablon, era modelul ăla că trebuie să termini facultatea, să intri în Barou ori în Camera Notarilor și după aceea vin copiii. Ei nu! Fiica mea a hotărât altfel!”, a declarat Raluca Moianu în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu, mărturii cutremurătoare despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat mama ei. Ce a pățit soția lui Adrian Minune

„Nu cred în diferențe”

Raluca Moianu a declarat că venirea pe lume a unui copil reprezintă întotdeauna un motiv de bucurie, așa că de abia așteaptă să își cunoască nepoțelul. De asemenea, artista a precizat că a simțit că fiica ei va avea un băiețel și chiar a avut dreptate. Vedeta a vorbit și despre diferența de vârstă dintre Mara, fiica ei, și soțul acesteia. Tânăra are 19 ani, iar celebrul avocat are 33 de ani. Cu toate acestea, Raluca Moianu a precizat că între părinții ei diferența de vârstă era de 12 ani, dar acest detaliu nu i-a împiedicat să trăiască o viață împreună, considerând că cel mai important este ca doi oameni să se iubească și să se înțeleagă.

„În iunie, când a cerut-o de nevasta, m-au anunțat că se căsătoresc în septembrie. Eu am zis atunci că până în septembrie mai e o grămadă de timp. A fost frumos! Sunt tineri, sunt entuziaști, sunt frumoși, e bucuria aia pură. Și un copil vine cu multă bucurie în orice familie! Așa că abia îl aștept. Eu le-am zis că o să fie băiat, că așa simțeam, și da, o să fie băiat. Pe Virgil l-am cunoscut în iarnă, la începutul anului l-am cunoscut.

La începutul anului, când mi l-a prezentat fiica mea. Și vreau să spun că de atunci mi-am dat seama că se iubesc foarte tare. Virgil e avocat de 10 ani în Baroul București, e cu 13 ani mai mare decât Mara. Diferența între părinții mei era de 12 ani și au fost căsătoriți toată viața și nu cred în diferențe. Eu cred că fiecare om e cu soarta lui, e foarte important ca oamenii să se înțeleagă, dacă ei se iubesc, crezi că are vreo importanță dacă sunt 2, 10, 15 ani”, a adăugat Raluca Moianu, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel