Raluca Moianu, despre schimbările din cariera sa. Cu ce se ocupă acum: „Sunt o persoană foarte ocupată, poate nu pare”
Data actualizării:
Data publicării:
Raluca Moianu a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în cariera sa, dar și despre ocupațiile pe care le are acum, după ce a renunțat la televiziune. 

Raluca Moianu a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV. A renunțat la televiziune în urmă cu mai mulți ani, dar cariera sa a continuat să înflorească pe zi ce trece. Acum, vedeta are mai multe ocupații și le face pe toate cu drag și multă pasiune. Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Raluca Moianu a dezvăluit că în prezent este profesor de comunicare, predă jurnalism radio și ține cursuri. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare TV lucrează cu antreprenori și ține evenimente în corporații. Pe lângă toate aceste lucruri, Raluca Moianu înregistrează cărți audio pentru o platformă românească.

„Sunt o persoană foarte ocupată, poate nu pare”

„Sunt profesor de comunicare, predau radio jurnalism, o formă de televiziune, comunicare în general. Țin cursuri, sunt o persoană foarte ocupată, poate nu pare, dar sunt. Mă bucur că lucrez cu antreprenori, țin evenimente în corporații și lucrez mult. Dimineața, aproape în fiecare dimineață fac audiobook-uri. E ca o răzbunare a omului de radio care știe că nu rămâne nicio vorbă după el înregistrată, se duc toate în etern și nu rămâne după emisiune după el. Astea sunt lucruri care rămân. Sunt niște înregistrări care rămân, sunt niște cărți, unele dintre ele de marea valoare. Pentru mine este o onoare să pun vocea pe acea valoare”, a declarat Raluca Moianu la „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora

„Nu cred că trebuie să te agăți de ceva”

De asemenea, Raluca Moianu a vorbit și despre carieră și succes. Deși a lucrat mult timp în televiziune, aceasta consideră că este, mai degrabă, om de radio, meseria de prezentatoare TV fiind o continuare firească în viața sa. În plus, vedeta a spus că a învățat că trebuie să știi să te reinventezi și să nu te agăți niciodată de ceva ce s-a terminat. Tot în cadrul emisiunii, Raluca Moianu a mărturisit că a întâlnit succesul de-a lungul carierei sale.

„Eu sunt om de radio. Am devenit om de televiziune și prezentator pentru că a fost un pas firesc în povestea asta, dar mi-am dat seama că trebuie să poți să te reinventezi, să nu te agăți de ceva ce poate s-a terminat. Poate poți să faci în plus lucruri. Eu nu sunt genul de om care să mă duc la ușa cuiva să mă ia și pe mine. Pot să găsesc alte resurse ca să fac ceva. Nu cred că trebuie să te agăți de ceva. Nu pot să mă plâng că în cariera mea nu am întâlnit succesul. Au fost etape din viața mea”, a adăugat Raluca Moianu.

Te-ar putea interesa și: Cele 4 zodii care vor străluci în octombrie: Pregătiți-vă pentru transformare și succes

De curând, fiica Ralucăi Moianu, Mara Ilinca Ancuța, în vârstă de 19 ani, s-a căsătorit civil cu Virgil Boglea, vestitul avocat al vedetelor, iar în aceeași zi au anunțat că urmează să devină părinți pentru prima dată. Tânăra a optat pentru o rochie mini din dantelă, cu umerii goi, pentru ziua cea mare. Mirele a fost și el la înălțime, alegând un costum elegant de culoare maro, completat cu o eșarfă la gât.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video




pixel