Raluca Moianu, la 4 ani de la moartea soțului ei: Nu cred că mai pot iubi
Data publicării:
Raluca Moianu vorbește despre divorțul care a avut loc între ea și regretatul Marius Ancuța.

Raluca Moianu a avut o relație de lungă durată cu Marius Ancuța, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori sportivi din România, care a murit în 2018, din cauza unei forme foarte grave de cancer. Aceștia au divorțat în 2013, după 15 ani de căsnicie, după care s-au împăcat din nou în 2017. În urma căsnciei a rezultat și fata cuplului, Mara. După 9 ani, vedeta explică care a fost cauza ce a dus la divorțul celor doi, chiar dacă între aceștia mai existau sentimente.

"Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break. Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut. A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se.", a declarat Raluca Moianu, potrivit okmagazine.

Raluca Moianu nu crede că mai poate iubi din nou

Întrebată dacă va mai putea iubi vreodată, aceasta este destul de rezervată în privința răspunsului. Însă, în cazul în care se va ivi din nou oportunitatea, bărbatul va trebui să aibă câteva caracteristice clare.

"Nu ştiu. Nu cred... M-am înecat în muncă, aşa mi s-a părut mai simplu atunci. Dar acum sunt în echilibru, nu caut ceva. Sunt sociabilă, am prieteni, ies, sunt mare fană board game-uri şi am nişte prieteni cu care joc "Trenuleţe". Am o viaţă destul de plină, nu mă plâng de singurătate. Dacă e să mai vină cineva în viaţa mea, va apărea, nu trebuie să-l caut eu. Și trebuie să fie un gentleman, altfel nu se poate.", a spus ea.

Ce spune Raluca Moianu despre relația pe care o are cu fata ei

Mara, fata Ralucăi, are deja vârsta de 17 ani. Chiar dacă au o relație apropiată, mama ei spune că nu lipsesc nici momentele în care aceasta mai are și clipe de răzvrătire, specifice vârstei.

"Momentele în care reacţionează furtunos. Normal, doar e adolescentă, nu am cum să mă înţeleg cu ea tot timpul. Din fericire, am învăţat să trec peste momentele astea cu umor. Şi am auzit-o vorbind o dată cu o prietenă la telefon, căreia îi spunea: „Mama mă enervează uneori cu calmul ei. Dar dacă ea n-ar fi atât de calmă, nu ştiu ce ne-am face.", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: marius ancuta  moarte  raluca moianu  relatie  sot 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel