Raluka, noi detalii despre starea mamei sale, după operația de diabet: „A slăbit, ba chiar este mai slabă decât mine” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Raluka a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, la un an și jumătate de la operația de diabet. 

Am stat de vorbă cu Raluka, la unul dintre primele evenimente la care participă, în ultimii doi ani. Superbă ca întotdeauna, plină de energie și cu zâmbetul pe buze, artista nu ne-a acceptat complimentele și ne-a mărturisit că „nu mai arată impecabil” și că nu a mai mers la sală de trei ani. 

VIDEO:

 

„Eu nu mai arăt impecabil, doar că eu știu cum să maschez defectele, în ultima perioadă. Nu am mai fost la sală de trei ani. Nu am cum să arăt întotdeauna minunat, dar accept asta. Nu vreți să știți cât am supt burta asta toată seara și o să tot fac asta, în continuare. Încerc să mă mențin din alimentație, asta este prima, și a doua este din fericire, pentru că sunt fericită. Fericirea mea este produsă de către carieră, pentru că este înfloritoare, în ultima perioadă, familia, pentru că este sănătoasă și asta este cel mai important lucru pentru mine.

Deși, cariera mă pune pe drumuri sunt obișnuită de ceva ani să fac asta. Într-adevăr, la un moment dat intervine această uzură fizică, care chiar este cam multă, uneori. De asemenea, intervin și problemele de sănătate, chiar dacă nu le vedem și, în momentul în care ne lovesc, o fac așa din plin. În continuare îmi place foarte mult ceea ce fac, chiar dacă este complicat. Eu nu am fost genul de artist care a fost întotdeauna în top-uri și mi-a fost viața extrem de ușoară și a lucrat echipa pentru mine și a fost totul minunat. Eu am cam muncit singurică și de când am o echipă care chiar muncește pentru mine și cu mine, reușim cât de cât să susținem situația”, a declarat Raluka pentru Spectacola. 

 

Cum se simte mama artistei după operația de diabet

Mama artistei a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru diabet, în urmă cu un an și jumătate. Operația a fost efectuată în Turcia. Femeia a fost diagnosticată cu diabet de tip 2 în urmă cu 7 ani, în urma unui accident vascular. Pe lângă diabet, ea suferea de mai multe afecțiuni, astfel că era destul de dificil să gestioneze boala. 

„Mama este foarte bine după operație. A slăbit, ba chiar este mai slabă decât mine. Arată impecabil în acest moment și se simte foarte, foarte bine, chiar dacă a avut momente când simțea că nu are energie, pentru că a slăbit foarte mult, într-un timp foarte scurt. Dar se simte foarte bine acum și nu mai are diabet. Este ceva minunat și sunt foarte mulți oameni care nu știu despre treaba asta și, în continuare, oamenii nu cred în asta. La mama mea a funcționat. Am fost acolo pentru ei toată viața mea și am să fiu în continuare, așa că, mă bucură orice reușită a familiei”, ne-a mai spus artista. 

Raluka este vegetariană de șase ani

Vedeta este vegetariană de 6 ani, și spune că adoră să călătorească și să încerce preparate diverse. 

„Vara aceasta, la fel ca și vara trecută, timp liber nu am. În momentul în care am câteva zile libere, plec puțin din țară, stau puțin pe afară, vizitez locuri frumoase și cam asta e. Eu merg în diverse locuri pentru mâncare. Chiar dacă nu am mai făcut sală de trei ani, am mâncat și bine, să știți. Mergem unde este mâncarea bună și unde sunt locuri frumoase pe care îmi place și să le vizitez. Nu-mi place doar să merg, să stau în hotel sau să-mi pregătesc niște ținute pe care să le pozez. Nu prea îmi pregătesc, ceea ce-i drept, și mă cam ceartă Cristiana de la birou că nu am postat și eu o poză frumoasă de acolo. Eu în vacanțe nu mă machiez, nu-mi fac părul. Sunt foarte puține momente în care chiar mă aranjez pentru că trebuie, pentru că mă ceartă Cristiana. Îmi place să mă bucur de lucrurile simple. 

În Israel se mănâncă foarte bine. Tel Aviv este ceva incredibil când vine vorba de mâncare. Și în Italia se mănâncă bine, normal, Thailanda, acolo unde mi-a plăcut mâncarea foarte tare. Îmi place genul ăsta asiatic, dar thailandez. Am fost cam peste tot și în România și avem în București niște restaurante foarte bune. Eu sunt vegetariană, deci pentru mine sunt doar câteva. În cazul în care merg la restaurante cu prietenii mei, eu mănânc tot ce e garnitură. Cred că se fac șase ani de când am renunțat la carne. Mai mănânc pește, dar foarte rar”, a mai spus aceasta. 


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă,
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: diabet  mama  operație  Raluka 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel