Ramona Bădescu, dezvăluiri inedite. Vedeta a făcut ani la rând baie cu lumina stinsă. De ce refuza să își vadă trupul
Ramona Bădescu a făcut dezvăluiri incredibile. Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, vedeta a trecut și printr-o perioadă mai dificilă în care refuza să își privească corpul.

La 52 de ani, Ramona Bădescu arată mai bine ca niciodată. Vedeta se numără printre cele mai atrăgătoare femei din showbizul românesc. Cu toate astea, în trecut lucrurile nu au stat deloc așa. Aceasta a mărturisit că din cauza kilogramelor în plus ajunsese să facă duș cu lumina stinsă, pentru a nu fi nevoită să se privească.

A reușit să se ambiționeze și să slăbească, acceptându-se pe sine și făcând pace cu ea însăși.

„La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale”, a declarat Ramona Bădescu, potrivit Click.

De atunci, Ramona Bădescu a avut mare grijă de felul în care arată, chiar și  după naștere. Vedeta s-a îngrășat în jur de 9 kilograme când a fost gravidă, dar le-a dat jos într-un timp scurt. Acum, Ramona Bădescu este mai fericită ca niciodată și se bucură din plin de momentele petrecute alături de partenerul și copilul ei.

„Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre”, a spus Ramona Bădescu.

Autor: Romina Băluță | Dată: 06 apr, 17:43

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat