Ramona Bădescu se întoarce în Italia. Vedeta a dezvăluit motivul deciziei sale: „Nu am putut”
Data publicării:
Ramona Bădescu a luat o decizie radiclă. Vedeta renunță la România și se va muta din nou în Italia. 

Ramona Bădescu a uimit pe toată lumea, după ce a mărturisit că se va muta din nou în Iltalia, după ce a petrecut o bună perioadă de timp în România. Vedeta a revenit în țară anul trecut și a deci să rămână aici cu fiul ei, Ignacio, în vârstă de 2 ani și 7 luni. Acum, vedeta a terminat cu toate proiectele profesionale pe care le avea în țară, astfel că, a decis să se întoarcă în locul care i-a devenit a doua casă, Italia. 

Ramona Bădescu se întoarce în Italia

Ramona Bădescu a locuit mai bine de 30 de ani în Italia, acolo unde și-a construit o familie și o carieră de succes. Anul trecut, vedeta a revenit în țară pentru niște proiecte profesionale. Acum că totul s-a terminat, Ramona Bădescu se va întoarce în Italia pentru că vrea să îl înscrie pe fiul său în vârstă de 2 ani și 7 luni la grădiniță. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit ce planuri are pentru viitor.

„Ne reîntoarcem pe plan mai stabil și o să fiu din nou în vizită aici, în țară. Vreau să îl înscriu pe Igna la grădinița de vară. Fiind aici, n-am putut să-l duc la grădiniță. Ca să fiu sinceră, l-am și zăpăcit pe băiatul ăsta. Taică-su zicea să-l dăm și la Școala Americană',  a spus Ramona Bădescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Ramona Bădescu: „Este atât de greu să fii mamă”

„Eu am zis până acuma că mamă este un cuvânt atât de banal. Aproape toate femeile sunt mame, dar este atât de greu să fii mamă, cu atâtea responsabilități.Eu dacă aș în politică, mamelor le-aș da un salariu pentru că meseria de mamă este o meserie foarte grea. Mulți copii pleacă, mulți tineri nu-și mai aduc aminte de sacrificiile pe care le-au făcut părinții. Este un lucru care pe mine mă întristează', a declarat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu se teme de moarte

Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani a recunoscut că odată cu înaintarea în vârstă, a început să se teamă de moarte. 

„Timpul trece și îți dai seama că trece chiar foarte repede. Când eram mai mici, la școală, nu ne dădea seama că se întâmplă evenimente și mai triste, pentru că eram prea tineri.Acum începem să ajungem la acea vârstă, cu ceea ce se întâmplă în jurul nostru, pandemia, bolile, războiul…Am prieteni care se duc și începe să îmi fie frică. Dar încerc să fiu optimistă', a mai spus vedeta.

Ramona Bădescu, secretul tinereții fără bătrânețe

Ramona Bădescu este mai fericită și împlinită ca niciodată. Chiar dacă a devenit mămică, aceasta arată la fel de bine ca înainte și spune că este și mai preocupată de imaginea ei decât înainte să îl aibă pe fiul ei. Ramona Bădescu este una dintre cele mai frumoase actrițe din România și pare că a găsit secretul ținereții fără bătrânețe. 


Ramona Bădescu spune că a început să apeleze la tratamentele cu botoz pentru ridurile de pe frunte,dar în general preferă măștile din ingrediente naturale. 


„Eu sunt adepta tratamentelor naturale (îmi prepar singură măști cu miere, cu bicarbonat etc.) și doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exagerez, ci intervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez expresia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță trebuie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc”, a declarat Ramona Bădescu pentru Wowbiz.


Ramona Bădescu a dezvăluit că în urma unor analize, specialiștii i-au spus că vârsta ei biologică este de 37 de ani, nu de 53 așa cum îi arată buletinul. 


„Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva natural și inerent. Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani”, a mai spus actrița. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   italia  ramona badescu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel