Ramona Gabor, întâlnire emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu. Nepoata sa i-a sărit în brațe de entuziasm
Data publicării:
Ramona Gabor și-a întâlnit nepoata și fostul cumnat în România.

După mulți ani de zile în care nu a mai călcat pe pământ românesc, Irina Columbeau a venit în țara natală, pentru a-și revedea tatăl și pe toți cei cărora le-a dus lipsa în tot acest timp. Aceasta a fost întâmpinată la aeroport de către fostul milionar, însă și de alte persoane apropiate din cercul acestuia de cunoștințe. Surpriza și mai mare a fost când Irinuca și-a văzut mătușa, pe Ramona Gabor, care s-a stabilit în Dubai de ceva timp și care pare că nu a mai vizitat-o pe tânără de o vreme lungă de timp.

Astfel, revederea dintre cele două a fost una extrem de emoționantă, iar acestea s-au strâns în brațe câte clipe bune de timp. Mai apoi, Ramona a admirat-o din cap până în picioare pe nepoata sa, căreia a ținut neapărat să-i spună cât este de frumoasă. După acest moment emoționant, aceasta a mers și către fostul ei cumnat, Irinel Columbeanu, căruia i-a oferit o îmbrățișare. Fericirea fostului afacerist se vedea pe cipul său, care pur și simplu radia de bucurie.

Pe aceeași temă: Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

Primul interviu oferit de Irina Columbeanu, după revenirea în România

Pentru a-și revedea tatăl, Irina Columbeau a fost nevoită să facă față unui zbor extrem de lung, unde nu a fost însoțită și de mama sa, Monica, care a preferat să rămână în America, în ciuda dorinței fostului său soț de a o revedea și pe ea. În acest sens, adolescenta s-a declarat extrem de fericită că a reușit după șase ani de zile să-și strângă din nou tatăl în brațe și să petreacă timp de calitate alături de el. La rândul său, Irinel Columbeanu a ținut să-și exprime și el fericirea față de acest moment unic la care a visat de o lungă perioadă de timp și care s-a întâmplat în sfârșit.

„Sunt cea mai fericită fată din lume!”, a spus Irina Columbeanu, într-un interviu acordat sursei anterioare.

„Și eu sunt cel mai fericit tată din lume!”, a adăugat și Irinel Columbeanu.

„Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore, că a trebuit să aștept la aeroportul din Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu. Deci totul a fost perfect. Viața mea în America este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț.

O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să acumulez informații noi”, a precizat Irina Columbeanu.

Citește și: Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV, după ce a văzut declarațiile Irinei Columbeanu la revenirea în România: „E ceva unic”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete

Cristina Herea și Alexandru Chiciu s-au despărțit

Cristina Herea și Alexandru Chiciu nu mai sunt împreună.


DC Media Group Audience

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”


E oficial! Ladislau Boloni și FC Metz sunt istorie!

Anunțul a fost publicat pe rețelele sociale ale clubului...



pixel