Ramona Olaru, alergică la două alimente. „Asta am luat de la tata.” Toată lumea le consumă
Data publicării:
Ramona Olaru a dezvăluit care sunt alimentele la care este alergică. 

Ramona Olaru s-a făcut rapid plăcută de publicul larg în cadrul emisiunii de la Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a venit în locul Flaviei Mihășan și s-a acomodat rapid în emisiunea matinalilor.  Aceasta i-a cucerit pe toți cu simțul umorului dar și cu naturalețea cu care s-a prezentat încă din primele clipe. 

Deși este foarte discretă când vine vorba de viața personală, Ramona Olaru le-a dezvăluit fanilor săi care sunt alimentele la care este alergică. 

Ramona Olaru e alergică la două alimente pe care le consumă toată lumea

În timp ce se aflau în zona de gătit a platoului, asistenta TV le-a dezvăluit colegilor ei că este alergică la două alimente foarte consumate de către români, și anume vinete și căpșuni. 

„Nu v-am zis, dar vă zic acum. Eu sunt alergică la vinete. Mă mănâncă în urechi și în cerul gurii de la salata de vinete, dar și de la căpșuni la fel. Asta am luat de la tata. Oricum nu mă pot abține să nu le mănânc. Aia e. (…)”, a dezvăluit Ramona Olaru.

Ramona Olaru, drumul către succes

Recent, Ramona Olaru a făcut dezvăluiri inedite din copilăria sa. De asemenea, asistenta TV  a vorbit și despre cariera saâ, dar și cum a ajuns să devină cunoscută. Vedeta a povestit că a avut o copilărie fericită și nu îi este rușine cu faptul că a plecat de la sapă.

‘’A fost o copilărie fericită, pentru că nu știam că există mai mult, nu știam că pot să îmi doresc mai mult și cu aveam făceam rai. Făceam rai din ce aveam. Am mereu pe premisa asta, că trebuie să fiu fericită din orice am. Nu trebuie să ating un obiectiv sau ceva material ca să am fericire. De multe ori nu îmi dau seama cum sunt și cum ajuns, și mai am momente d-astea așa, îmi dau două palme și îmi revin. Îmi zic ‘’stai puțin că te duceai la sapă’’.

Încă am mai rămas o persoană umilă și modestă și vreau să rămân la fel în continuare. Nu vreau să schimbe nimic, nici moda, nici banii, nici faptul că apar la TV, nimic. Eu sunt la fel oriunde ă duc. Dacă mă duc înapoi la mine la sat, sunt la fel, aceeași fată de atunci care iau sapa lui tata din mână și sap eu. Uneori, sunt momente în care sunt la fel ca acolo, ca atunci și mai iese Răzvan sau Dani care îmi zic ‘’Ești și tu cineva, stai mai aranjată așa. Îți permiți, nu trebuie să fi în continuare umilă și modestă’’, a declarat Ramona Olaru în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ramona Olaru: „Plâng foarte mult”

Blondina a recunoscut că este o persoană foarte sensibilă și că plânge foarte des, chiar și fără motiv.

‘’Nu mi-a fost teamă niciodată de ce crede sau spune lumea. Și de multe ori s-a întâmplat să spună ceva nepotrivit, dar am luat-o ca atare și am mers mai departe. Eu plâng foarte mult. Sunt rac, sunt extrem de sensibilă, dar nu când mă vede toată lumea. Plâng din orice’’, a mai spus aceasta.

Citește și: Cătălin Cazacu aruncă bomba. Când poate avea loc nunta cu Ramona Olaru: 100% trebuie să vă așteptați vara aceasta

Loredana Groza, în costum de baie, la 52 de ani. Pătrățele pe abdomen și decolteu de infarct: „Le-ai stins lumina invidioaselor”

Florin Piersic, îngenuncheat de durere după moartea actorilor Valentin Uritescu și Alexandru Lulescu: „Oprește-te, Doamne!”


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   alergie  alimente  Ramona Olaru 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel