Ramona Olaru, drumul către succes. Cu ce se ocupa asistenta TV înainte de a deveni celebră: „Nu știam că există mai mult”
Data publicării:
Ramona Olaru, asistenta de la Neatza, a vorbit despre drumul către celebritate. 

Ramona Olaru s-a făcut rapid plăcută de publicul larg în cadrul emisiunii de la Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a venit în locul Flaviei Mihășan și s-a acomodat rapid în emisiunea matinalilor. 

Ramona Olaru a prezentat înainte emisiunea „Prietenii de la 11” tot de la Antena 1. Primul interviu pe care Ramona Olaru l-a dat pentru a intra în lumea televiziunii a fost în urmă cu opt ani de zile. Aceasta i-a cucerit pe toți cu simțul umorului dar și cu naturalețea cu care s-a prezentat încă din primele clipe. 

Ramona Olaru, drumul către succes

Recent, Ramona Olaru a făcut dezvăluiri inedite din copilăria sa. De asemenea, asistenta TV  a vorbit și despre cariera saâ, dar și cum a ajuns să devină cunoscută. Vedeta a povestit că a avut o copilărie fericită și nu îi este rușine cu faptul că a plecat de la sapă.

‘’A fost o copilărie fericită, pentru că nu știam că există mai mult, nu știam că pot să îmi doresc mai mult și cu aveam făceam rai. Făceam rai din ce aveam. Am mereu pe premisa asta, că trebuie să fiu fericită din orice am. Nu trebuie să ating un obiectiv sau ceva material ca să am fericire. De multe ori nu îmi dau seama cum sunt și cum ajuns, și mai am momente d-astea așa, îmi dau două palme și îmi revin. Îmi zic ‘’stai puțin că te duceai la sapă’’.

Încă am mai rămas o persoană umilă și modestă și vreau să rămân la fel în continuare. Nu vreau să schimbe nimic, nici moda, nici banii, nici faptul că apar la TV, nimic. Eu sunt la fel oriunde ă duc. Dacă mă duc înapoi la mine la sat, sunt la fel, aceeași fată de atunci care iau sapa lui tata din mână și sap eu. Uneori, sunt momente în care sunt la fel ca acolo, ca atunci și mai iese Răzvan sau Dani care îmi zic ‘’Ești și tu cineva, stai mai aranjată așa. Îți permiți, nu trebuie să fi în continuare umilă și modestă’’, a declarat Ramona Olaru în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ramona Olaru: „Plâng foarte mult”

Blondina a recunoscut că este o persoană foarte sensibilă și că plânge foarte des, chiar și fără motiv.

‘’Nu mi-a fost teamă niciodată de ce crede sau spune lumea. Și de multe ori s-a întâmplat să spună ceva nepotrivit, dar am luat-o ca atare și am mers mai departe. Eu plâng foarte mult. Sunt rac, sunt extrem de sensibilă, dar nu când mă vede toată lumea. Plâng din orice’’, a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  Ramona Olaru 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel