Ramona Olaru, fără fitre și machiaj. Cum arată iubita lui Cătălin Cazacu: „Asta sunt eu cu adevărat” / FOTO
Data publicării:
Ramona Olaru s-a hotărât să le dezvăluie fanilor săi acum arată fără pic de machiaj.

Ramona Olaru este una dintre cele mai asumate persoane publice de la  noi din țară. Vedeta a fost întotdeauna extrem de asumată cu deciziile pe care le-a luat, dar și transparentă cu fanii săi. De data aceasta, logodnica lui Cătălin Cazacu s-a hotărât să le arate celor care o urmăresc cum este tenul său fără pic de machiaj. Ramona Olaru a postat pe Intagram o imagine complet nemachiată, semn că se mândrește foarte mult cu felul în care arată. Fanii au sărit imediat să o complimenteze pe partenera sportivului, care arată „splendid.”

„Bine ai venit, luni. Asta sunt eu, asta sunt eu cu adevărat... fără machiaj, fără filtre, puțin amețită, dar fericită. Petrecți fiecare zi, ca și cum mâine nu ar mai exista.”, a fost mesajul scris de Ramona Olaru, în dreptul fotografiei. 

„Ești splendidă, țin minte că te-am văzut la mare vara asta, și am fost încântată de tine așa cum ești tu”, „Ești super faină, mai tânără fără machiaj”, „Ești foarte, foarte, foarte, frumoasă”, „Ești frumoasă și cu și fără machiaj”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de iubita lui Cătălin Cazacu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de foarte mult timp. Inelul de logodnă a venit și el, în timpul unei vacanțe de lux din Grecia, în care cei doi îndrăgostiți au petrecut clipe de neuitat. Toată lumea este acum curioasă de momentul în care aceștia își vor uni oficial destinele. Cei doi au participa recent în cadrul unei prezentări de modă realizată de Cătălin Botezatu, unde asistenta matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut niște declarații surprinzătoare. 

„I-am zis: «Uite, dacă știam că mă aduci la un astfel de eveniment, puteam să mă machiez și eu, să fiu frumoasă, ca toate celelalte femei!».

Și el mi-a zis: «Nu, că tu nu ești ca toate celelalte femei, tu ești FEMEIA!»”, a declarat Ramona Olaru la o prezentare de modă organizată de Cătălin Botezatu, pentru cancan.ro.

„Ca să ne înțelegem, dacă vreo secundă s-a crezut că pe frumusețe eu am cucerit, nu pe frumusețe, pe vorbe!”, a completat Cătălin Cazacu, potrivit sursei citate.

„Pe vrăjeală multă și mie îmi place vrăjeala și așa am ajuns să ne și căsătorim!”, a încheiat asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, în spirit de glumă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, dezbrăcați, pe mare. Cum au ajus să facă baie fără costume de baie. Vacanță cu peripeții în Italia

 Ce spune Cătălin Cazacu despre certurile din cuplu

Relația celor doi nu a fost mereu lapte și miere. Aceștia au fost de-a lungul timpului, protagoniștii diferitelor certuri în public, care au ajuns imediat și în mediul online. Dacă într-o vreme, toată lumea credea că aceștia au pus capăt relației, Cătălin Cazacu a clarificat imediat situația, spunând faptul că certurile în cuplu sunt niște lucruri firești, ca în orice altă relație, de altfel.

„Nu ne certăm. Ca orice oameni, avem și noi subiecte în care avem păreri diferite. Atât, este singurul lucru. În rest, nu ne certăm, suntem foarte bine. Suntem împreună, suntem OK.Ne place totul unul la altul, nu e nimic să nu ne placă. Dacă nu ne plăcea, nici eu nu stăteam cu ea și nici ea nu stătea cu mine', a spus Cătălin Cazacu pentru cancan.ro.

Ramona Olaru a apelat la psihoterapeut. Ce se întâmplă cu vedeta: „Viața mea nu este așa roz”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: catalin cazacu  fara filtre  nemachiata  Ramona Olaru 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel