Ramona Păuleanu, mesaj cutremurător după ce fiul lui Cristiano Ronaldo a murit: Lor le înţeleg durerea...
Data publicării:
Ramona Păuleanu a transmis un mesaj emoționant după ce unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a murit la naştere. Prezentatoarea TV a trecut prin momente cumplite cu unul dintre gemenii ei, care a stat 8 luni în spital după naştere. 

"Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el.. La ce să mai sper?"

N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă.

O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.
O altă mamică își plângea unul dintre gemeni, pierdut la 10 zile de la naștere, în timp ce îl veghea pe al doilea, aflat și el în stare critică tot la terapie intensivă.

Scriu despre lucrurile acestea, profund tulburată de știrea că Ronaldo şi-a pierdut unul din gemeni la naștere, băiatul. Celebritatea le-a adus suferinţa asta îngrozitoare în atenția întregii lumi, dar cine știe câte mame, câți tați, câţi bunici necunoscuţi îşi plâng îngerii pierduți. Lor vreau să le spun că sunt cu sufletul alături de ei, că le înţeleg durerea, c-am fost de-atâtea ori la un pas să vorbesc despre Luca la trecut.


Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn "compromis", zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie sa aibă un rost în viaţa asta sau că aşa a fost să fie.

Iubite mămici aflate acum la Filantropia, la Marie Curie, la oricare maternitate sau spital din ţară, sper să ajungă mesajul ăsta la voi şi să vă mângâie măcar pentru o secundă.

Să vă dea Dumnezeu Putere. Răbdare. Înțelegere. Uitare", a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

 

Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez a murit

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec pin momente de coșmar, după ce unul dintre gemeni a decedat. Partenera fotbalistului era însărcinată cu un băiat și o fată. Din nefericire, băiatul s-a stins din viață, lăsând în urmă multă durere. 

Vestea cutremurătoare a fost făcută de către Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare. Fotbalistul și partenera sa sunt în stare de șoc și au cerut tuturor să le respecte intimitatea în aceste momente grele. 

 

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi pentru fani.

Ramona Păuleanu, probleme cu bonele. Ce a pățit prezentatoarea TV, cât timp era la spital: „Stătea în bucătărie cu căștile în urechi cât Alexandra era în dormitor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Cristiano Ronaldo  gemeni  georgina  murit  ramona pauleanu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel