Ramona Păuleanu, probleme cu bonele. Ce a pățit prezentatoarea TV, cât timp era la spital: „Stătea în bucătărie cu căștile în urechi cât Alexandra era în dormitor”
Data actualizării:
Data publicării:
Ramona Păuleanu a născut prematur o pereche de gemeni, în urmă cu un an. Băiețelul a rămas internat în spital timp de 8 luni, iar prezentatoarea tv a fost nevoită să apeleze la bone pentru a o îngriji pe fetiță. 

Ramona Păuleanu a trăit un coșmar, timp de 8 luni. Prezentatoarea TV a născut prematur, la 29 de săptămâni, o pereche de gemeni, pe Alexandra și pe Luca. 

Alexandra s-a născut sănătoasă și a putut merge acasă cu mama ei. În schimb, micuțul Luca a petrecut mai bine de 8 luni în spital, intubat și înconjurat de medici care se rugau ca Dumnezeu să facă o minune. Băiețelul s-a născut cu probleme de sănătate, însă problema majoră, care i-a pus viața în pericol, ar fi fost o bacterie luată din spital, care l-a destabilizat total. 

„Am avut pe cineva care mi-a luat ceva din casă”

Prezentatoarea a apelat la bone pentru a avea grijă de fetiță, cât timp ea era la spital cu băiețelul. 

Ramona Păuleanu spune că a avut mari probleme în găsirea unei bone, în cele 8 luni. Prezentatoarea TV spune că a avut experiențe extrem de neplăcute cu doamnele pe care le angaja să aibă grijă de fetiță. 

„Din păcate, este o meserie accesată de multe doamne și domnișoare care nu au nicio treabă cu meseria. Toate bonele pe care le-am întâlnit au venit prin agenție. Șapte, opt, am pierdut numărul. Despre prima, care stătea cu fetița cât eram la spital cu băiatul, am aflat că . Nu mi se pare normal. După aceea am pus camere. Am avut pe cineva care mi-a luat ceva din casă, nesemnificativ, dar nu am putut trece peste acest aspect. Apoi am cunoscut o doamnă extraordinară de la am învățat foarte multe. Am mai încercat pe cineva pe timpul nopții…”, a povestit Ramona, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV. 


În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV povestea, în emisiunea La Măruță, de la Pro Tv, calvarul prin care a trecut.

“Am avut o sarcină dificilă și am născut la 29 de săptămâni. (…) Am născut de urgență. Pe băiat l-am născut cu o suferință fetală. La un moment dat își revenise, avusese probleme cu respirația. Așa că a luat un tratament, i-a scăzut puternic imunitatea și apoi a luat o bacterie din spital. Apoi a putut respira doar cu ajutorul aparatelor. Șase luni și jumătate a durat tot acest chin. A fost un miracol de la medici și la Dumnezeu că și-a revenit”, a declarat Ramona în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.


L-a botezat în spital

„I-am făcut pre-botez când era în stare critică, nu cu sentimentul că-l pierd și că trebuie să fie botezat, ci cu sentimentul că-l va ajuta botezul. Nașul gemenilor s-a dus la racla cu moaștele Sfântului Luca, au făcut o slujbă specială unei cruciulițe, iar din momentul în care a adus-o, în două săptămâni am plecat din spital. Am simțit că din momentul acela s-au schimbat lucrurile, dar nu vreau să par nebună. Medicii spun că nu le vine să creadă”, a mai declarat vedeta, în emisiunea de la PRO TV. 

Vrea să dea în judecată spitalul în care a născut


„Eu sunt un om de televiziune. Sunt obiectivă și nu voi comenta până nu-și va spune justiția cuvântul. Am considerat că trebuie să mergem în instanță. Am zis că demersul meu poate să ajute alți copii. Măcar să fie atenți data viitoare. O să vedem dacă au fost sau nu de vină. Consider că s-a întâmplat din cauza spitalului, a sistemului. Trebuie luate măsuri. Nu se poate să aibă o șansă și să-i iei acea șansă”, a precizat prezentatoarea TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bebelus  bone  prematur  ramona pauleanu  spital 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel