Ramona Păun s-a căsătorit în secret, la New York. Surpriza uriașă făcută de soțul prezentatoarei de la Pro TV: „Le-a întrecut pe toate”
Data publicării:
Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, și Cosmin Mihăiță, nepotul lui George Mihăiță, s-au căsătorit în secret, la New York.

Ramona Păun și George Mihăiță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani. Acum, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV și nepotul lui George Mihăiță și-au spus „Da” pentru totdeauna, însă au făcut-o în secret. Evenimentul nu a avut loc în România, ci în New York, orașul visurilor lor. 

Ramona Păun a ținut să împărtășească vestea cu fanii săi în mediul online, postând și un mesaj emoționant. „Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis DA în orașul visurilor noastre”, a scris prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV în mediul online.

Știrista a purtat o rochie albă, scurtă completată de un voal lung, până în pământ și o pereche de sandale argintii. De asemenea, ea a avut un superb buchet alb de flori. În schimb, George Mihăiță a ales o ținută casual. Soțul Ramonei Păun a purtat un sacou burgundy, o pereche de pantaloni de negri și o pereche de pantofi sport. 

Ce surpriză uriașă i-a făcut George Mihăiță în Times Square soției sale

Ceremonie a fost pe cât de discretă, pe atât de frumoasă. Le-au fost alături cei mai importanți oameni din viața lor. Momentele frumoase nu s-au oprit însă aici. După ce și-au unit destinele, George Mihăiță i-a făcut o surpriză uriașă Ramonei Păun. Când au ajuns în Times Square, pe un ecran imens a fost proiectată o imagine cu ea și soțul sau, dintr-o vacanță pe care cei doi au avut-o în trecut la New York.

„George Mihăiță mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate. În ziua cununiei civile, o poză de la ultima noastră vacanță în New York a apărut pe un ecran uriaș din Times Square. Swipe pentru filmulețul cu reacția mea”, a scris Ramona Păun în dreptul fotografiilor postate pe pagina sa de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ramona Păun (@ramona_paun)

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate. Motivul pentru care a fost băgat în comisia pentru violență a școlii: „Am avut nota scăzută la purtare”

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au fost nevoiți să își amâne nunta în 2020

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță plănuiau să facă nunta în Belgia în 2020, însă pandemia le-a stricat planurile.

„Pandemia a pus pe hold planurile, dar acum ne mobilizăm să continuăm ce am început înainte de pandemie. Am vrea să fie ceva foarte discret, tocmai din acest motiv nu vorbesc foarte mult despre planuri până nu se concretizează, nu suntem foarte vocali în privința asta. Ne-am dorit foarte mult să mergem să facem cununia religioasă și civilă în Bruges, acolo unde m-a cerut de soție, dar, din păcate, nu se poate, pentru că nu suntem cetățeni belgieni. E imposibil. Am crezut că e posibil, am auzit de o experiență similară a unor cunoștințe și chiar eram foarte încântați, dar ni s-au tăiat brusc aripile când am vorbit la ambasadă. Ne reorganizăm cumva, în principiu mi-ar plăcea să fie un mix între o deplasare în străinătate și o petrecere aici”, declara prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, în 2022, pentru Impact.

Te-ar putea interesa și: Cele mai mari frici ale Alinei Sorescu înainte de divorț: „Fetițele simțeau lucrurile astea, m-am gândit că nu va fi ușor”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”




pixel