Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus ADIO, din nou: „Nu ne mai vorbim de două săptămâni!” Blondina s-a mutat din casa fostului iubit
Data publicării:
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, din nou. Cei doi nu-și mai vorbesc de două săptămâni. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fosrmat un cuplu de mult timp, frumoasa asistentă TV fiind cerută și în căsătorie de alesul inimii sale. Chiar dacă le arată mereu oamenilor în mediul online, prin diferite fotografii, cât de mult se iubesc, cei doi au recunoscut faptul că, în aceeași măsură, au loc și diferite certuri care le umbresc uneori fericirea. Cu toate că sportivul spunea că nu este vorba despre nimic grav, se pare că cei doi au pus punct relației.

Ramona și Cătălin Cazacu și-au spus ADIO, din nou

Ramona Olaru a fost cea care a anunțat că ea și Cătălin Cazacu nu își mai vorbesc de două săptămâni. De asemenea, blondina a dat de înțeles că nu mai locuiește la fostul iubit. 

„Nu știu dacă ne-am certat, dar, de două săptămâni, nu ne mai vorbim! Nu m-a căutat deloc în acest timp! Nu o să fac, încă, un anunț în ceea ce-l privește. Văd lucrurile altfel acum că m-am maturizat! I-oi fi făcut eu zile fripte?! Nu tot timpul viața e roz, nu tot timpul se întâmplă ce-ți dorești. Unele lucruri nu ies cum vrei. Un an am fost împreună! Suntem oameni și ne mai certam!

Eu locuiam în casa lui. Nu îmi mutasem toate lucrurile la el! Am două pisici!”, a declarat Ramona, dezamăgită, la „Xtra Night Show”.

Cu toate astea, asistenta TV tot mai trage speranțe ca fostul iubit să-și revină și să îndrepte situația, pe ultima sută de metri.

„Dacă se rezolvă niște lucruri, îi dăm înainte! Acum, sunt în momentul de acceptare. I-oi fi făcut eu zile fripte, cum s-a spus?!

Atâta zic acum că s-au întâmplat niște lucruri! Eu mă pregătesc să plec în vacanță cu prietenii! După aceea, vedem ce se mai întâmplă!”, a adăugat Ramona.

Ramona Olaru a apelat la psihoterapeut

Chiar dacă pe micile ecrane, vedeta afișează întotdeauna un zâmbet molipsitor, în realitate, viața ei nu este roz mereu. Ramona Olaru le-a dezvăluit astfel fanilor faptul că merge frecvent la psihoterapeut, îndeamnăndu-i pe toți cei care trec prin momente de cumpănă să facă asta.

„Neștiind unde te situezi în anumite momente din viață și cum să le manageriezi sau cum să le tratezi, să nu mai sară țandăra, să nu mai iei totul chiar așa de personal, este mai mult decât benefic faptul de a merge la psihoterapeut. Spun și susțin acest lucru pentru o lume mai bună și pentru o comunicare mai bună tu cu tine și apoi tu cu ceilalți. Mesajul ăsta este pentru voi, dar și pentru mine. De când am ajuns din vacanță nu am ajuns la doamna psiho și de săptămâna viitoare ar trebui să mă reapuc. Știu, nu mă vedeți așa serioasă, dar până la urmă am și eu o vârstă și ar trebui să iau lucrurile mai în serios. Să știți că nici eu nu sunt perfectă și nu toată viața mea e roz”, a declarat matinala de la „Neatza cu Răzvan și Dani” în cadrul unui InstaStory.

Vedeta a trăit o copilărie grea, la țară

În timp ce acum se bucură de diferite vacanțe de lux și de cele mai scumpe haine, în trecut, vedeta spune că a experimentat clipe foarte grele. Copilăria Ramonei Olaru a fost una foarte grea, care a supus-o pe blondina mai multor încercări.

„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce”, a declarat Ramona Olaru pentru VIVA!. 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   catalin cazacu  despartire  Ramona Olaru 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel