Rapperul american 6ix9ine a fost arestat pentru violență domestică într-o închisoare din Republica Dominicană
Data publicării:
Autoritățile din Republica Dominicană l-au arestat pe rapperul american Tekashi 6ix9ine pentru violență domestică.

Rapperul, al cărui nume real este Daniel Hernández, în vârstă de 27 de ani, este reținut într-o închisoare din capitala Santo Domingo, unde a fost arestat miercuri, au declarat autoritățile.

Nu au fost disponibile alte detalii și nu a fost precizat dacă Hernández are un avocat.

Un judecător este așteptat să decidă dacă rapperul va rămâne în spatele gratiilor sau va fi eliberat pe cauțiune, în timp ce ancheta continuă, relatează ABC News.

Rapperul 6ix9ine a mai avut probleme cu legea. El a fost reținut la un hotel de pe malul mării din Republica Dominicană în luna octombrie, după ce a fost acuzat că a agresat un producător muzical local. Hernández și partenerul său, un rapper dominican cunoscut sub numele de Yailín la Más Viral, înregistrau în studioul producătorului.

Hernández a mai fost acuzat anterior în SUA că a folosit o grupare violentă drept „echipă personală de asasini", dar nu a ajuns la închisoare, asta după ce a depus mărturie împotriva grupării „Nine Trey Gangsta Bloods”, care acționează pe coasta de est a SUA.

De asemenea, în martie 2023, a fost agresat de mai multe persoane într-o sală de sport din Florida.

Tekashi 6ix9ine a avut un hit multiplatinat, „Fefe”, cu Nicki Minaj, în 2018. Acesta a ajuns pe locul 3 în topurile pop.

Bia Khalifa, despre relația cu 6ix9ine

În urmă cu câteva luni, Bia Khalifa și artistul 6ix9ine s-au filmat în timp ce se sărutau și au pus imaginile pe rețelele sociale. Totul s-a întâmplat când rapperul american a avut un concert în Costinești, la „Beach, Please!”. Ea a afirmat că relația dintre cei doi exista de dinainte ca 6ix9ine să vină în România.

„Noi ne cunoșteam dinainte, el a venit în România acum și a fost prima noastră tangență față-n față, dar noi ne știam dinainte. Ne-am cunoscut pe internet. Da, a mai existat și altceva în afară de sărut și s-a dat de înțeles cu acele inimioare albe și albastre. Noi fetele care facem Only Fans când vrem să anunțăm că urmează ceva content punem o inimioară albă și albastră și a pus acolo numele meu și acele inimioare. A mai existat și altceva între noi, restul e la mine pe Only Fans.               

Dacă nu a fost demn de postat pe Instagram, îți dai seama că a mai existat ceva.Eu cu el ținem legătura în continuare. Eu cu el ne-am văzut înainte de ”Beach, Please!”, în București. El un tip mișto, nu trebuie să te gândești că acum avem o relație sau ceva. Ne-am distrat, a fost ceva, acum aia e, aia a fost, fiecare cu viața lui”, spuea Bia Khalifa, pentru Spynews.ro.                                                                                    

Citește și: Bia Khalifa, cadou de sute de mii de euro din partea partenerului. Cu ce se ocupă iubitul milionar: „Valoare femeii de lângă mine!”

Citește și: https://www.spectacola.ro/bia-khalifa-despartire-cu-scandal-de-iubitul-italian-o-fata-de-oras-i-a-spus-adevarul-nu-ma-asteptam-sa-fie-asa-fraier-si-sarac_30886.html

Citește și: Bia Khalifa s-a împăcat cu Dani Mocanu, după ce a spus că ar fi vrut s-o ducă la prostituat: „Este ori ură, ori indiferență. În cazul nostru este iubire”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: International


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel