Rapperul american Flo Rida va cânta în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision
Data publicării:
Rapperul american Flo Rida va cânta alături de Senhit, reprezentanta statului San Marino, în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, care va avea loc joi seară la Rotterdam, au confirmat organizatorii evenimentului.

Rapperul a colaborat cu Senhit la înregistrarea piesei "Adrenalina", care va deschide cea de-a doua semifinală a competiţiei.
A existat o anumită incertitudine legată de prezenţa starului american la Rotterdam, însă el a sosit în cele din urmă marţi în Olanda.

În timpul repetiţiilor, o dublură a interpretat secvenţa de muzică rap inclusă în piesa cântăreţei Senhit.

La începutul acestui an, Flo Rida a dezvăluit pentru Radio 1 Newsbeat că nu ştia absolut nimic despre concursul Eurovision înainte de a fi contactat şi invitat să înregistreze un refren rap pentru acea piesă.

"Echipa lui Senhit a contactat echipa mea. Cântecul nostru are multă energie, iar eu iubesc acest lucru", a declarat starul rap.

Prin prezenţa lui pe scena concursului Eurovision, cântăreţul american va ajuta o artistă care concurează pentru unul dintre cele mai mici state din lume.

"A fost foarte greu să păstrăm secretul. El este un artist uimitor şi a făcut o treabă minunată cântând în piesa mea. Este o potrivire perfectă. Pe durata celor trei minute pe scenă, vom face un concert uriaş", a declarat la rândul ei cântăreaţa Senhit.

Toţi artiştii şi membrii delegaţiilor naţionale trebuie să respecte reguli sanitare stricte la Eurovision pentru ca acest concurs să se desfăşoare în siguranţă.

Pentru a putea să urce pe scenă, Flo Rida va trebui să facă teste COVID-19 la fiecare 48 de ore. Dacă rezultatele sunt negative, atunci artistul american va putea să pătrundă în sala Ahoy din Rotterdam, unde are loc concursul Eurovision.

Rapperul Flo Rida, ale cărui albume s-au vândut în peste 80 de milioane de copii la nivel mondial, a devenit cunoscut cu piesa "Low", care a rămas timp de 10 săptămâni pe primul loc în topul american Billboard. Din repertoriul său fac parte şi alte single-uri de succes, precum "Right Round", "Club Can't Handle Me", "Good Feeling", "Wild Ones", "Whistle", "I Cry", "G.D.F.R.", "My House", "Bad Boys" (ft. Alexandra Burke) şi "Troublemaker" (ft. Olly Murs).

San Marino ocupă locul al cincilea în clasamentul celor mai mici ţări din lume şi a participat de 10 ori la Eurovision, notează Agerpres. 

Cea mai bună performanţă a statului San Marino la concursul Eurovision a fost obţinută în 2019, când cântăreţul Serhat s-a clasat pe locul al 19-lea cu piesa "Say Na Na Na" în finala competiţiei.

Reprezentanta San Marino din acest an, Senhit, a mai reprezentat o dată această ţară în 2011, dar atunci nu a reuşit să se califice în finala concursului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: International
Tagurile articolului: eurovision  flo rida  semifinala 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel