Rareș de la Insula Iubirii a uitat de camere! Concurentul a dat frâu liber dorințelor
Data publicării:
Rareș, concurentul de la „Insula Iubirii”, a uitat complet de lista cu reguli impuse de iubita sa! A dansat cu ispita și nu și-a putut ține mâinile departe de aceasta.

Episodul din „Insula iubirii” de seara trecută, 19 august, a fost unul incendiar, lucruri neașteptate întâmplându-se în vila băieților. O nouă petrecere a avut loc, iar băieții au profitat la maximum de atmosferă. Unii mai mult decât alții. Au dansat, au băut și s-au distrat pe cinste. Rareș, iubitul Daianei, a dat frâu liber imaginației și a uitat camere sau de faptul că iubita lui va vedea imaginile. După câteva pahare, concurentul s-a apropiat din ce în ce mai mult de Flori, ispita cu care a mai avut mici tangențe încă de la începutul emisiunii. Cei doi au dansat îmbrățișați zeci de minute în șir. Ba chiar, Rareș a atins-o pe ispita Flori pe fund și sâni.

Rareș este unul dintre concurenții care nu a încălcat nicio limită impusă de partenera sa, asta până acum. Mereu retras, acesta nu s-a apropiat în mod deosebit de niciuna dintre fete și nu i-a oferit Daianei niciun motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, se pare că bărbatul a hotărât să facă ultimele zile pe insulă de-a dreptul memorabile și să uite de orice regulă impusă de iubita sa.

Te-ar putea interesa și: Momente de tot râsul la „Insula Iubirii”. Radu a citit lista de reguli impuse de Daiana iubitului său

Încă de la începutul show-ului, atât concurenții, cât și ispitele, s-au amuzat pe seama lui Rareș pentru că iubita sa, Daiana, a făcut o listă, înainte de venirea pe insulă, cu lucruri pe care acesta nu are voie să le facă. Fetele ispite au considerat că Rareș nu este real și că este controlat de partenera sa. Mai mult de atât, la una dintre ceremoniile focului, Radu Vâlcan, gazda emisiunii, a citit lista, amuzându-se, împreună cu concurentele, de regulile Daianei. Această listă conține câteva lucruri care ar deranja-o pe Daiana dacă partenerul ei le-ar face și lucruri pe care acesta să nu le facă sub nicio formă.

1. „Nu accept să faci masaj”

2. „Să le lași să se frece de tine”

3. „Să te porți mai frumos cu ele decât cu mine”

4. „Să le faci complimente exagerate”

5. „Să le atingi pe sâni, talie, picior, orice poate fi cu subînțeles”

6. „Să dormi în pat cu ele”

7.„Să stați în jacuzzi, cadă împreună”

8. „Să le iei în brațe în piscină sau pe umeri sau orice”

9. „Să bei mult cu ele la date-uri, încât să te prostească să faci ceva. Pe scurt, nu face lucruri care m-ar răni și tu nu ai suporta să le primești din partea mea.”

Se pare că Rareș nu a mai ținut cont de lista iubitei sale și a încălcat câteva reguli, dansând îmbrățișat și atingând-o pe ispită.

Daiana și Rareș sunt unul dintre cele cinci cupluri care participă în acest sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. Deși au venit pentru a-și testa relația, motivația lor principală este alta. Rareș a greșit în trecut față de Daiana, iar ea dorește ca el să îi dovedească loialitatea și să arate că un astfel de incident nu se va mai repeta. În plus, Daiana a mărturisit încă din primele episoade că este foarte geloasă, o stare pe care o pune pe seama comportamentului lui Rareș, care a fost infidel și are tendința de a se comporta necorespunzător atunci când consumă alcool, după cum a spus ea.

Te-ar putea interesa și: Ispita Marcel, propuneri șocante pentru Maria: „Dacă vrei, fac și chestia asta, îmi asum”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel