Răspunsul Andei Adam când a fost întrebată ce preț a avut rochia de mireasă de 25 de kilograme de la nuntă: „Sute de oameni m-au întrebat”
Data actualizării:
Data publicării:
Anda Adam a strălucit la propriu în prima rochie de mireasă pe care a purtat-o la nuntă. Ținuta a avut nici mai mult, nici mai puțin de 25 de kilograme. Iată ce a răspuns artista când a fost întrebată câți bani a scos din buzunar pentru rochia de mireasă.  

Nunta Andei Adam cu Joseph Mohaci a fost de departe nunta anului! Cei doi miri au strălucit la propriu, dar privirile au îndreptate în special spre artistă, care a purtat nu una, ci trei rochii de mireasă, însă prima a fost cu totul deosebită.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam, apariție de senzație. Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de artistă la petrecere / Foto în articol

Anda Adam a strălucit la propriu! Prima rochie de mireasă a cântărit 25 de kilograme

Sâmbătă, 29 iunie, Anda Adam și Joseph au spus marele „DA!” în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin din Capitală, acolo unde artista a strălucit într-o rochie superbă de prințesă, plină de pietre prețioase, care a cântărit nu mai puțin de 25 de kilograme. Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, artista a vorbit despre alegerea primelor două ținute.

„Am lucrat cu niște oameni, cu niște creatori care, dacă mă întrebi pe mine, cam dau startul în ceea ce ține de zona de aceasta de rochii de mireasă, rochii de ocazie. Cei care au făcut primele două rochii au cei mai mulți clienți din zona aia de la Paris și de asta și brandul se cheamă așa.

Rochia are vreo 25 de kilograme și ca să o îmbraci trebuie să te ajute vreo 3 oameni. Vreo 15-20 de minute (n.r. i-a luat să se îmbrace). Se pun toate jos, în formă de cerc, prima dată am îmbrăcat acea crinolină, după aceea, pe sus, pe acea crinolină se trage rândul de tulle și peste tulle se bagă partea care vine deasupra și abia mai apoi se pune corsetu. Eram machiată de dinainte”, a spus Anda Adam, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună? Teo Trandafir a vorbit despre o posibilă împăcare între cei doi

Răspunsul Andei Adam când a fost întrebată ce preț a avut prima rochie de mireasă pe care a purtat-o la nuntă

Întrebată câți bani a scos din buzunar pentru prima rochie pe care a purtat-o în cea mai frumoasă zi din viața ei, Anda Adam nu a spus o sumă exactă, însă a precizat că aceasta este neprețuită, fiind rochia ei de mireasă. Artista a declarat că în funcție de preferințele fiecăruia, prețurile pot fi diferite.

„Nu pot să spun prețul. Ea este neprețuită, fiind rochia mea. În funcție de preferințele fiecăruia, prețurile pot fi diferite. Atelierul este din București. Fac rochițe pentru tot felul de evenimente. Au foarte mulți clienți și din București. Găsiți toate detaliile pe Instagram și pe Facebook la mine. Au venit foarte sute de mesaje în care oamenii ne-au întrebat de rochie, de costumul soțului, care a avut și el două costume.

Rochița, pentru că are un corset care stă drept, în interior are un alt sutien, astfel încât oricât te-ai mișca, să stai tu liniștită că nu se poate întâmpla nimic”, a mai declarat artista.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Yosif Mohaci au spus marele „DA!”. Imagini spectaculoase de la nuntă / Foto

Te-ar putea interesa și: Mesajul înfiorător pe care l-a primit pe telefon soțul influenceriței Emily Burghelea, imediat după impact. Andrei a trecut prin clipe de groază: „Am înghețat”

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani




pixel