Război Rusia - Ucraina. Virgil Ianțu, gest umanitar: Noi găzduim o mamă cu doi copii
Data publicării:
Virgil Ianțu i-a îndemnat pe români să îi ajute pe refugiații ucrainieni. Acesta și-a arătat solidaritatea printr-o fotografie pe rețelele de socializare. 

Virgil Ianțu își arată solidaritatea față de drama ucrainenilor. Acesta găzduiește o familie din Ucraina și îi încurajează pe toți românii să ajute așa cum pot ei. 


Virgil Ianțu a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de familia din Ucraina, dar și alături de soția lui. Ce mesaj le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare. 


„Cei care aveți posibilitatea de a ajuta, vă rog, nu vă gândiți de două ori. Prin ce trec acești oameni este îngrozitor și totuși ei rămân extrem de curajoși și demni. Au nevoie de orice le puteți oferi, dar și de caldură și respect. Noi găzduim o mamă cu două fetițe care au ajuns aseară din Ukraina după un drum forte greu. Ea e avocat, au planuri mari și un drum lung în față, iar când am întrebat-o dacă îi e teamă, mi-a spus: there is only one way for us now (n.r. – există doar o singură direcție pentru noi, acum).”, a scris Virgil Ianțu pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Virgil Iantu (@virgiliantuofficial)


Simona Gherghe, gest emoționant pentru refugiații din Ucraina: Am plâns mult. Nu sunt om


Simona Gherghe este alături de refugiații din Ucraina și a cumpărat diferse produse pentru a le dona. 


Simona Gherghe a postat și un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, în descrierea unui clip video unde le arată fanilor ce a cumpărat pentru a-i ajuta pe cei afectați de războiul dintre Ucraina și Rusia. 


„Nu sunt om, de patru zile… Am plans mult, citind povestile familiilor din Ucraina, privind imaginile disperarii, lacrimile mamelor cu prunci in brate, femei nevoite lase totul si sa fuga. Dar m-am adunat, mi-am sters lacrimile si mi-am spus ca trebuie sa ajutam. Cum si cat putem. Mai mult decat cu inimoare si imbratisari virtuale. Am mers azi la cumparaturi. Stiam ca e nevoie de scutece, servetele umede, paturi, dezinfectante, masti, conserve, biscuiti sau medicamente de urgenta (eu am luat o sacosa de antitermice).


Am ales sa le donam la centrul de colectare din Corbeanca, unde locuim. Le-am lasat acolo si, credeti-ma, sunt impresionata de numarul mare de oameni care au iesit, azi, din case si au ales sa ajute! S-au strans, deja, o multime de pachete, la noi in Corbeanca, au ajuns si primii refugiati. Se fac peste tot colecte, inclusiv la gradinita copiilor sau in parohii. Unii au ales sa gazduiasca regufiati si gestul lor mi se pare minunat! In toata nebunia ultimelor zile, singurul lucru care ne salveaza e umanitatea! Suntem inimi langa inimi!  #ukraine #umanitate #peace #stopthewar”, a scris Simona Gherghe pe Instagram. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: refugiati  ucraina  Virgil Iantu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel