Războiul dintre Pepe și Raluca Pastramă continuă. Ce acuzații a făcut fosta soție a cântărețului: „Se face de râs”
Data actualizării:
Data publicării:
Războiul dintre Pepe și Raluca Pastramă continuă. După ce artistul i-a adus mai multe acuzații fostei sale soții, ea a ieșit public și a clarificat situația. 

După trei ani de la divorț, Pepe și Raluca Pastramă încă nu și-au rezolvat problemele. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, iar după 8 ani de căsnicie au ales să pună punct relației și să o ia pe drumuri separate. Au împreună două fetițe, iar acum se află în război. 

Cei doi și-au adus acuzații grave unul celuilalt și și-au făcut reproșuri publice, iar conflictul a devenit din ce în ce mai grav. Zilele trecute, Pepe a afirmat că ar deține dovezi compromițătoare și că fosta sa soție ar fi fost implicată în comportamente inadecvate. De asemenea, el a sugerat că Raluca ar fi consumat substanțe interzise, acuzație care a stârnit o reacție vehementă din partea acesteia.

„Este un om plin de ură”

Acum, Raluca Pastramă a făcut mai multe declarații și a dezvăluit care ar fi, de fapt, adevărul din spatele acuzațiilor grave aduse de tatăl copiilor săi. Fosta soție a lui Pepe a mărturisit că artistul ar încerca să manipuleze opinia oamenilor, astfel încât ea să fie văzută printr-o lumină negativă. De asemenea, femeia a declarat că ceea ce Pepe a spus despre ea nu este un simplu subiect de scandal, ci o strategie prin care fostul ei soț încearcă să o discrediteze și să îi creeze o imagine proastă în fața oamenilor, inducându-le acestora idei false despre ea. 

„Măi oameni buni, de ce o poză de acum câteva luni apare acum în ziar? De ce cu iz tendențios? Ce poveste este asta? Nu pot să mai merg pe stradă că imediat apare o poveste? (…) Nu ați văzut cum Pepe a reușit pentru o seară să manipuleze niște oameni buni într-un platou TV, comițând infracțiuni? Acum a început și cu voi? Da, clar știu că el (PEPE) se află în spatele acestor povești, îmi este clar. Sper să vă fie și vouă!!!

Nu, nu este doar un subiect de scandal, în spatele acestei povești este un om plin de ură care se face de râs, încercând să o discrediteze pe mama copiilor lui, vrând, de fapt, să inducă oamenilor, din nou, alte lucruri urâte despre mine”, a scris Raluca Pastramă pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Daniela Crudu, dezvăluiri despre viața de mămică. Cu ce se ocupă fosta asistentă TV, după ce s-a retras din televiziune

„M-a marcat foarte tare ce am văzut”

Când Pepe a prezentat imaginile cu fosta lui soție, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, Mara Bănică, prezentă în emisiune, a rămas de-a dreptul șocată. Jurnalista a mărturisit că, odată ajunsă acasă, nu a mai putut dormi din cauza impactului emoțional al dezvăluirilor și a descris seara ca fiind extrem de dificilă și neașteptată. De asemenea, Mara Bănică și-a exprimat îngrijorarea față de efectele pe care aceste dezvăluiri le-ar putea avea asupra copiilor cuplului.

„S-a ajuns la o serie de dezvăluiri care s-au finalizat cu sosirea intempestivă a lui Pepe în platou, care ne-a arătat niște imagini în pauza publicitară în care spune că Raluca s-ar droga și niște filmulețe, nu le-aș numi pornografice, din intimitatea ei, dacă ea este în acele imagini.

Eu pe oamenii aceștia i-am cunoscut. Am fost la nunta lor, la botezul copiilor, am fost în casa lor atunci când erau un cuplu. M-a marcat foarte tare ce am văzut și ce s-a creat la „Un show păcătos”. Vreau să spun public că îmi pare foarte rău, în primul rând pentru copiii lor. Ea e mama lor, el e tatăl lor și peste ani de zile, lucrurile astea rămân în memoria asta a internetului. Nici nu știu dacă e adevărat, dacă nu e, dacă e de interpretat la fotografiile și filmulețele acelea. Aș ruga-o pe Raluca să iasă public și să spună ceva despre imaginile astea, să ne lămurească cumva. Mi-aș dori mult să nu fie așa. Am trăit o seară șocantă, una dintre puținele seri de genul acesta pentru mine”, a spus Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel