Războiul dintre Saga și Neversea: Cum arată rivalitatea dintre cele mai mari festivaluri din România, având loc în aceleași zile
Data publicării:
Ambele festivaluri înseamnă zeci de milioane de euro în termeni de buget, astfel că nici publicul nu este mai prejos. Cele două evenimente însumează sute de mii de oameni pe parcursul a câtorva zile. Cu toate acestea, pentru prima oară, atât Neversea, cât și Saga, au loc în același timp.

În 2024, Saga Festival și Neversea sunt două evenimente distincte în România.

Lupta pentru supremația verii

Saga Festival are loc în București, oferind acces la capitală și infrastructura urbană. Neversea se desfășoară pe litoralul românesc, aducând atmosfera de festival pe malul Mării Negre.

Saga Festival aduce în prim-plan artiști internaționali din diverse genuri, inclusiv Nicki Minaj și Rita Ora, cu un accent pe diversitatea muzicală. Neversea este cunoscut pentru muzica electronică, având în line-up artiști precum Maluma și G-Eazy, creând o atmosferă vibrantă de dance pe plajă.

 

Saga Festival 2024: Răsăritul Starurilor

Saga Festival se pregătește să facă senzație în capitală cu o constelație de staruri internaționale. Nicki Minaj, cunoscuta regină a muzicii rap, va fi cap de afiș și va debuta în România alături de Rita Ora, Tyla, Armin Van Buuren și Hardwell. Vânzarea a depășit deja 100.000 de bilete, iar prețurile variază între 412 lei pentru abonamentele generale pentru cei sub 21 de ani și 522 lei pentru cei peste 21 de ani, în timp ce biletele de o zi sunt disponibile la prețul de 220 lei.

 

Neversea 2024: Ritmul Verii

Neversea 2024 promite o experiență de neuitat pe litoralul românesc, aducând un line-up exploziv. Maluma, laureat al multor Premii Latino Grammy, va fi cap de afiș, alături de G-Eazy, Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci și Mahmut Orhan. Printre artiștii invitați se numără și Bebe Rexha, Nick Carter (fost membru al trupei Backstreet Boys), Sofi Tukker și Tujamo. Organizatorii pregătesc o surpriză specială pentru participanți, iar prețul unui abonament la Neversea începe de la 864 lei.

Aceste evenimente sunt punctele fierbinți ale verii în România, oferind o varietate de experiențe muzicale și atmosferice pentru toți iubitorii de festivaluri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel