Răzvan Botezatu, în război cu Mara Bănică. Motivul pentru care s-au certat cei doi la Sunt celebru, scoate-mă de-aici: „Vrei cu disperare să îți menții locul aici”
Data actualizării:
Data publicării:
Răzvan Botezatu și Mara Bănică au pornit un conflict destul de aprins în cadrul show-ului „Sunt celebru, scote-mă de-aici”.

Emisiunea „Sunt celebru, scote-mă de-aici” pune la încercare atât cele mai mari temeri ale vedetelor, cât și rezistența lor psihică, de a face față presiunii, dar și supraviețuirii în cadrul unui grup. Condițiile grele din junglă, dar și dorința de a câștiga premiul cel mare, au determinat deja doua celebrități să poarte discuții foarte aprinse una cu cealaltă și să instaleze o stare tensionată în toată tabăra. Este vorba despre Răzvan Botezatu și Mara Bănică, care nu au mai rezistat și au spus lucrurilor pe nume.

„Este foarte greu să faci un grup, din câți suntem noi aici. Ați pornit oricum de la început cum ați pornit, nu am fost un grup de la început . Mara zicea să fim o echipă, ca să îi dăm afară pe ceilalți, păi tu te trezești după șase zile să spui că trebuie să fim o echipă, după ce tu deja ai făcut niște strategii?”, i-a reproșat Răzvan Botezatu coechipierei sale, Mara Bănică.

Lidia Buble, momente dramatice în cadrul unei emisiuni: „Nu pot. Nu-mi vine să cred”. Artista nu s-a putut opri din plâns / VIDEO

Răzvan Botezatu, cuvinte dure la adresa jurnalistei

Discuția nu s-a sfârșit însă aici, iar fostul prezentator TV i-a aruncat cuvinte destul de dure colegei sale cu care împarte tabăra în această perioadă. În acest sens, Răzvan Botezatu i-a promis vedetei că se va răzbuna, pentru lucrurile pe care i le-a făcut, și anume, pentru că l-a trădat.

„Mara, poți să te oprești din a bârfi și să fim o echipă? Eu acum mă enervez pe tine. Dacă eu i-am spus Lidiei că eu o susțin pe Ruxi tu trebuie să spui tot? Pentru că tu ai spus la toată lumea. Eu înțeleg că vrei cu disperare să îți menții locul aici, dar nu așa se face. Eu îți spun sincer că dacă te prind, te ard, sunt răzbunător. Eu sunt o echipă cu tine pentru că nu am încotro.”, a mai adăugat Răzvan Botezatu.

Cunoscuta jurnalistă nu s-a lăsat însă mai prejos și i-a răspuns celui care i-a adus acuzații destul de grave. 

„Stai puțin, pentru că eu nu ridic tonul la tine. Cu mine trebuie să vorbești frumos, nu să-mi vorbești de sus.  Dacă vrei să susții un adversar, da, mi se părea normal să știe tot grupul.”, i-a răspuns Mara Bănică colegului său de tabără. 

Ce obicei a adoptat Adela Popescu în Republica Dominicană: „Ziua șase parcă”. Vedeta face asta împreună cu Radu Vâlcan

 

 

Conflictul dintre cei doi a rămas unul aprins

Acuzațiile au continuat, iar Răzvan Botezatu i-a reproșat jurnalistei faptul că aceasta încearcă doar să câștige popularitate, motiv pentru care și-a dorit să intre în conflict cu el. În final, nici vedeta nu s-a lăsat mai prejos, continuând astfel seria de replici acide.

„Vrei să-ți faci vizualizări pe spatele meu.”, i-a reproșat din nou Răzvan Botezatu Marei Bănică.

„Nu pot să mă înjosesc să-i răspund lui Răzvan la provocările astea pe care nu le încearcă doar cu mine. Faci un circ cu speranța să rămâi într-un circ.”, a fost răspunsul dat de aceasta. 

Mara Bănică a rupt prietenia cu Bianca Drăgușanu: „M-a dezamăgit. Noi am fost foarte apropiate”

De ce nu vrea Cosmina Păsărin să participe la un show de supraviețuire: "Nu accept astfel de invitații"


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cearta  critici  mara bănică  razvan botezatu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel