Răzvan Botezatu s-ar căsători cu Dorian Popa: „Pentru că are bani mulți”. Declarațiile surprinzătoare făcute de fostul prezentator TV
Data publicării:
Răzvan Botezatu a făcut mai multe declarații surprinzătoare, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Răzvan Botezatu nici nu s-a întors bine din Republica Dominicană, că deja a fost invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”. Aici, fostul prezentator a făcut mai multe dezvăluiri inedite, ce vizează nume mari de vedete de la noi din țară. Una dintre declarațiile care a uimit pe toată lumea, a fost când influencerul a declarat faptul că și-ar dori să aibă o relație cu Dorian Popa. 

„Dacă ai fi obligat să te căsătorești cu o vedetă din România, care ar fi alegerea ta?”, este întrebarea primită de Răzvan Botezatu. 

„Dorian Popa. Pentru că are bani mulți. Îl luăm și pe Cheluțu, am și eu o pisică și un câine acasă.”, a fost răspunsul acestuia.

„Mi se pare că nu are voce”

În continuare, fostul concurent „Sunt celebru, scoate-mă de-aici” a trebuit să alcătuiască un TOP trei al persoanelor publice din România, care nu au deloc simțul umorului, în opinia lui.

„Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Ștefan Bănică. Andreea Marin e foarte organizată, foarte serioasă, toți sunt foarte serioși. Poate așa sunt cu reporterii, în general”

Declarația care a stârnit însă și uimirea lui Cătălin Măruță a fost atunci când Răzvan Ciobanu a dat numele lui Ruby, într-un context foarte nefavorabil pentru artistă. De asemenea, acesta a venit și cu un argument.

„Ce români au ajuns vedete și nu îi recomandă nimic?”, s-a arătat în întrebare. 

„Ruby, mi se pare că nu are voce, dar are un succes culminant. Nu are voce, am eu. La baie cu toții suntem talentați. Ea mi-a venit pe moment, să mă ierte.”, a fost răspunsul dat de Răzvan Botezatu.

Chef Salvo Lo Castro, detalii din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă” / EXCLUSIV

Răzvan Botezatu este primul concurent care a cedat psihic și a cerut să fie eliminat din junglă

Deși este o persoană foarte asumată, lucru pe care l-a dovedit în cadrul emisiunii menționate anterior, Răzvan Botezatu nu a mai suportat presiunile și răutățile venite din partea colegilor săi de tabără, motiv pentru care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Acesta este primul concurent care a părăsit jungla amazoniană din cauza faptului că a cedat psihic.

”Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, mi-e groază că vine iar o noapte, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Ideea este că vreau să strig „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” Sunt cu psihicul la pământ”. Este cel mai bine pentru mine, nu mai am răbdare nici să aștept eliminările. Nu vreau ca cei de acasă să mă considere un laș, nu am făcut-o din dovadă de lașitate. Sunt puțin dezamăgit de mine, pentru că simt că puteam mai mult, doar că psihicul meu e praf, din cauza presiunii din tabără. Nu mă mai pot redresa deloc. Îmi pare rău că o las pe Lidia aici.”, a declarat Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii de supraviețuire.

Cristi Mitrea și Ruxi s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Am simțit ceva, o chimie”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: conflict  Dorian Popa  razvan botezatu  relatie 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea




pixel