Răzvan Popescu intervine în scandalul vergeturilor. Ce crede vedeta ZU despre declarațiile lui George Buhnici: „Unde erați atunci când Oana Roman era batjocorită? Oana Lis a fost făcută...
Data actualizării:
Data publicării:
Răzvan Popescu, de la Radio Zu, spune că România este plină de oameni care gândesc ca vloggerul George Buhnici.


George Buhnici a stârnit un întreg scandal pe rețelele de socializare, după ce s-a legat de aspectul fizic al femeilor. Concret, acesta a declarat faptul că nu mai vrea să vadă pe plajă doamne sau domnișoare cu vergeturi și cu celulită și că ar fi cazul ca acestea să meargă la sală. Această declarație a stârnit un întreg val de reacții negative și în rândul vedetelor, printre care se numără și Răzvan Popescu, de la Radio ZU.

George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu vergeturi și celulită: "Obezitatea este o problemă națională". Soția sa îi sare în apărare


Răzvan Popescu a dus el însuși o luptă grea cu kilogramele în plus. Cunoaște bine privirile critice ale oamenilor din jur, glumele proaste și sfaturile nesolicitate. Vedeta Radio Zu a intervenit în „scandalul vergeturilor” cu o serie de reproșuri la adresa persoanelor care îl pun la zid pe George Buhnici pentru declarațiile făcute, amintind că Oana Romani și Oana Lis au fost batjocorite în mod public, pentru kilogramele în plus și că nimeni nu a luat atitudine. 

 

„Văd foarte mulți apărători ai femeilor grăsuțe de când cu declarația neinspirată a lui Buhnici. Mă întreb oare unde erați atunci când Oana Roman Elisei era batjocorită zilnic peste tot, de la ziare la emisiuni TV și online, doar pentru că era o persoană publică cu niște kilograme în plus.

Oana Lis a fost făcută în toate felurile, terfelită și umilită doar pentru că nu era trasă printr-un inel. Acum ați sărit toți de fund în sus, făra celulită desigur, doar pentru că declarația îi aparține unui personaj extrem de cunoscut și cu succes în zona în care el activează, nicidecum pentru că vă pasă de suferințele, umilințele și batjocura pe care le îndură oamenii care au probleme cu greutatea.

 

Era momentul perfect să băgați capul în poză.

Realitatea e mult mai simplă: ești gras, nu arăți perfect, deci ești catalogat ca un nesimtit care bagă în el shaorme, cartofi prăjiți și hamburgeri. Nu am mâncat în viața asta atâtea shaorme față de cât de des am înghițit nemestecată gluma aia slinoasă, „Popescule, ce-ți mai place shaorma!”.


Așa că George Buhnici nu e decât unul dintr-o mulțime nepăsătoare și lipsită de empatie față de niște oameni care nu sunt cu nimic mai prejos decât ei, doar sunt grași.

Oare câți copii grăsuți nu au venit acasă plângând pentru că au râs de ei colegii la școală, câte adolescente plinuțe nu s-au izolat pentru că nu sunt considerate frumoase și nu primesc atenție așa cum ar merita, sau câți grași nu au primit un job mai bun doar pentru că nu arătau corespunzător?

Dacă v-ar păsa măcar o secundă la dramele din spatele kilogramelor în plus, v-ați gândi de două ori înainte de a face o glumă proastă pe care sigur acel om a mai auzit-o de zeci de ori înainte„, a scris Răzvan Popescu pe Facebook.

Declarația inițială a lui George Buhnici


"Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, a clarificat Lorena Buhnici, potrivit dcnews.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   george buhnici  Oana Lis  Oana Roman  razvan popescu 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel