Răzvan Simion, despre revelațiile de la 40 de ani: „Mi-a fost foarte greu să iert și să spun nu. La 20 de ani te interesează ce vorbește lumea despre tine”
Data publicării:
Răzvan Simion, celebrul prezentator TV, a vorbit despre viață și despre ce a învățat în cei 40 de ani ai lui. 

Într-o dezvăluire sinceră, celebrul prezentator TV, Răzvan Simion a vorbit deschis despre una dintre învățăturile trase din experiențele sale de-a lungul vieții. A mărturisit cât de greu i-a fost să învețe să spună "nu" și impactul profund pe care această lecție a avut-o asupra vieții sale.

Te-ar putea interesa și: Erika Isac s-a confruntat cu anxietatea severă și depresia: ”Am ajuns în punctul cel mai înalt. Cel mai mult a contat să trag eu de mine”

„Mi-a fost foarte greu să iert și să spun nu”

”Ca să învăț să spun „nu”, nici acum nu pot pe de-a întregul, mi-a fost foarte greu.

Mi-a fost foarte greu să iert și să spun „nu”. Timpul meu, viața mea. Nu mai gândesc în ce am sau nu de câștigat. Pur și simplu mă stoarce chestia asta, mă consumă, ăla ce vrea de la mine? Vrea lucrul pe care mi l-a cerut sau vrea să mă stoarcă de ce am eu mai bun, de tot juice-ul meu, pe care cu greu mi l-am acumulat”, a spus Răzvan Simion, în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Theo”. 

Răzvan Simion a evidențiat că procesul de a spune „nu" nu este doar o simplă formulă de refuz, ci este, de asemenea, un act de eliberare și afirmare a propriei persoane. El a vorbit despre dificultatea de a stabili limite clare și de a prioritiza propriile nevoi în fața cerințelor și așteptărilor celor din jur.

„E foarte greu să înveți să spui nu. Acum, fără să fii un om puțin educat și fără filtre și să zici toate lucrurile pe modelul „Ascultă-mă pe mine ce-ți spun. La mine, ce-i în gușă-i și-n căpușă. Eu ți-o zic pe aia dreaptă”. Ce să vezi? Nu mă interesează”, a subliniat el, reflectând asupra presiunilor sociale și a așteptărilor externe care pot influența capacitatea noastră de a ne exprima autenticitatea.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu, diagnosticat cu cancer de prostată: „Încă mă aflu în perioada de convalescență”

„La 20 de ani te interesează ce vorbește lumea despre tine. La 40 nu te mai interesează”

Prezentatorul TV a adus și o perspectivă asupra evoluției gândirii sale în timp, observând că la vârste diferite, prioritățile și preocupările se schimbă. Pentru Răzvan Simion, a spune „nu" și a-ți respecta sinele autentic sunt acte de curaj și înțelepciune, care te pot ghida către o viață mai liniștită.

„La 20 de ani te interesează ce vorbește lumea despre tine. La 40 nu te mai interesează ce vorbește lumea despre tine. La 60 îți dai seama că nimeni n-a vorbit de tine vreodată. Bă, dar n-au avut treaba ta. 

Te-ar putea interesa și: Mihaela Bilic demontează mitul despre fibrele din alimente: „Fibrele nu au niciun rol nutritiv. Zero calorii”

„Bă, eu ți-o zic pe aia dreaptă”. Băi, dar te-am întrebat? Negrii ți-s ochii. Lasă-mă”, a mai spus acesta.

Răzvan Simion amintește de o învățătură pe care a primit-o de la mama sa și care a avut un impact profund asupra modului său de a privi lucrurile.

„Mama mea are o vorbă: „Mai răruț, că-i mai drăguț”. Câteodată ziceam: „Măi, dar unde sunt mesele alea mari, cu mulți prieteni?”. Măi, o să vezi că pe măsură ce îmbătrânești, e mai bine așa. Și, într-adevăr, e mai bine așa. Lumea nu vrea nimic de la tine de-adevăratelea”, a mai spus acesta.

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult, o calitate superioară poate fi obținută prin reducerea cantității sau a intensității. Nu este neapărat nevoie de multitudinea de lucruri sau de relații pentru a fi fericit sau împlinit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești




pixel