Reacția lui CRBL, după ce a fost surprins alături de o tânără de 23 de ani. Și-a refăcut viața după divorț? „Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect”
Data publicării:
CRBL a dezvăluit dacă e află sau nu într-o relație după divorțul de Elena.

Faptul că CRBL și fosta sa soție, Elena, au ajuns în prag de divorț după 16 ani de căsnice i-a șocat pe mulți, cu atât mai mult cu cât cei doi apăruseră de curând într-un show celebru în care le arătau tuturor cât de mult se iubesc. Cu toate acestea, chiar dacă cei din jur percep acest lucru ca pe o tragedie, se pare că pentru cei doi a venit ca o eliberare, întrucât sentimentele pe care le aveau unul pentru celălalt în trecut au ajuns să se stingă, motiv pentru care nu au considerat necesar acest legământ de iubire. 

„Ar trebui să-ți pară bine în cazul nostru (n.r. pentru faptul că s-au despărțit), pentru că a fost o despărțire de comun acord. Noi suntem, am fost o familie unită, am construrit niște lucruri extraordinare, Alexia poate confirma acest lucru. Noi ne-am promis în urmă cu 16 ani că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra, să încercăm să o aprindem și am încercat să facem treaba asta.”, a declarat CRBL în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Citește și: Francisca, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie la Survivor, cu un săculeț de orez. Cum arată inelul de logodnă / foto

Când a început să se destrame relația

Char dacă nu a putut oferi o dată exactă în care s-a stins flacăra iubirii, CRBL spune că decizia a fost una cât se poate de asumată de ambele părți, el și Elena reușind să ajungă la un acord comun. 

„Nu am un termen, o dată (n.r. când s-a stins flacăra iubirii), se simte, nu e un motiv anume. Când ajungi acolo și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la o masă ca un adult și stai de vorbă. Așa am hotărât să facem acest pas. Știu că acasă poate nu pare așa, pentru că divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi și alte lucruri. La noi nu a fost cazul, nu facem parte din șablonul ăsta, dar am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi și de familia noastră, mai bine să luăm o decizie echilibrată. Știu că nu sunt mulți care pot face asta și s-au complăcut.”, a mai spus acesta.

Citește și: Iancu Sterp a stabilit data nunții. A făcut confesiunea în premieră, la Survivor All Stars: „Mama Geta m-a dat de gol”

Este într-o nouă relație?

Recent, artistul a fost surprins și la brațul unei domnișoare mult mai tinere, lucru care i-a făcut pe fanii săi să se întrebe dacă acesta și-a refăcut deja viața după divorț. Cântărețul a oferit, astfel, și primele declarații în acest sens. 

„Eu mă amuz, am văzut, mă abuz foarte tare. Nu comentez subiectul ăsta pentru că e abia începutul, iar ei abia așteaptă să se distreze pe treaba asta și îmi pare rău că oamenii de acasă văd ce citesc și e un circ. Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu și fiecare face asta. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea e destul de matură, inteligentă, eu și Elena suntem într-o echipă pentru ea, am schimbat doar acoperișul, în rest comunicare zilnic.”, a mai completat el.

Citește și: Bursucu a răspuns fără probleme când a fost întrebat ce femeie din showbiz i-a făcut avansuri: „Sunt mai multe”. Ce spune despre Monica Tatoiu

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel