Reacție după fotografia cu profesorul în fustă: Asta-i faza cu îmbrăcămintea...
Data actualizării:
Data publicării:
Liana Buzea, coach, a făcut un comentariu după ce Mara Bănică a publicat o fotografie cu profesorul Andrei Nae îmbrăcat în fustă.

„Aceasta este o postare cu cateva "bube"”, a spus Liana Buzea cu referire la fotografia postată de Mara Bănică.

 

 

 

„Persoana preda inclusiv arte teatrale (din toata nebunia de comentarii la postatea originala am retinut si asta) iar imbracamintea profesorului a fost in cadrul unui studiu despre transfobie. Oamenii care ii sunt / i-au fost studenti spun ca nu se imbraca asa de obicei.

 

Spun ca imaginea este scoasa din context. Cine intelege teatrul / fictiunea si tema, posibil sa vada cu alti ochi poza. Ajuta sa pastram in context ceva. Mult.

 

Altfel, scosul din context este o forma de manipulare in prezent. Aceiasi oameni mai aduceau argumente si legate de profesorii care se imbraca asa cum cere codul vestimentar aferent profesiei, dar fac avansuri studentelor sau chiar hartuire. Opinia mea este ca tema calitatii actului didactic din prezent e mult mai complicata decat un experiment facut de un om pe o tema punctuala.

 

Si tot opinia mea este ca merita intrebat omul in cauza despre ce vedem. Poate sa spuna contextul in care a fost facuta. Chiar si momentul, se uita fix la camera foto dupa cum vedem. Setea de "viralitate online" a unor oameni e exponential mai mare decat ratiunea. Nasol momentul”, a scris Liana Buzea pe Facebook.

 

Apoi, Liana Buzea a revenit cu un update:

 

„LATER EDIT: dintr-un articol in presa am aflat ca poza este de la o comisie de evaluare a unor studenti. (admitere, absolvire, nu sunt sigura pe informatie, probabil nu voi fi pana nu iese cineva din cadrul UB sa precizeze contextul clar).

 

Ideea ramane: chiar si daca nu era un act teatral sau nu era legat de o tema anumita de la ora, persoana nu merita publicata cu nume, fata si expusa la toate riscurile aferente. Cazul poate fi rezolvat intern, pana la urma este o institutie de invatamant si in acest moment are ocazia sa clarifice aspecte legate de prezentarea unui cadru didactic in contexte diferite la munca. Una e ora, alta e tema, alta e comisia de evaluare, etc. Asmutirea oamenilor asupra altuia nu este solutia”.

 

„Cineva a lasat un comentariu in care ma acuza de ipocrizie. Motivul: scot oameni din cercul meu de apropiati daca nu vad lucrurile ca mine.


Bullying-ul public (cu nume, pus pe pagini publice si scos din context munca unui om si felul in care se prezinta la munca intr-un anumit moment) nu e totuna cu selectia in relatiile personale. Postarea aceasta e despre bullying, nu despre cercuri de prieteni sau viziuni diferite *intre prieteni.


Faptul ca exista oameni cu care m-am vazut de cateva ori in viata si apoi eu sau ei au ales sa nu ne mai vedem, nu inseamna ca ma apuc sa-i pun public cu nume, sa fac comentarii care le pot afecta munca sau chiar siguranta personala.


Una e sa nu fii pe aceeasi lungime de unda cu cineva si sa alegi (tu sau ei) sa iti vezi de drum, alta e sa-i tarasti public prin ce este tarat acest om acum. Oricat de justificat ar crede cineva ca e sa i se faca asta, nu este.


Faptul ca la un moment dat cineva alege sa rupa o relatie, din motivele sale, cred ca fiecare merita sa gaseasca oameni mai buni pentru ei in viata lor.


Ce i se face acum acestui om este expunerea la foarte multe riscuri. Pe munca lui, pe viata lui.


Cei apropiati sigur fac distinctiile intre aceste situatii. Cei care nu fac distinctia, am confirmarea ca nu ne potriveam ca cerc de socializare. Sper sincer sa isi gaseasca oameni potriviti lor cu care sa le fie bine socializand. Pana la urma ii vreau binele oricarui om cu care am socializat candva. Si acestui om din postarile publice”, a mai scris ea.

 

 

VEZI ȘI: O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”:

https://www.spectacola.ro/o-studenta-rupe-tacerea-in-cazul-lui-andrei-nae-cunoscut-drept-profesorul-in-fusta_40585.html

 

 

VEZI ȘI: Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică:

https://www.spectacola.ro/ati-vazut-profesorul-in-fusta-de-la-universitatea-din-bucuresti-adevarul-despre-fotografia-publicata-de-mara-banica_40584.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel