Rebecca Onoriu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: „A început să plângă”
Data actualizării:
Data publicării:
Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel, a dezvăluit care este starea de sănătate a celebrului pilot, după ce acesta s-a trezit din comă. 

Pilotul de curse a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel, a dezvăluit care este starea de sănătate a pilotului de curse. 


„Am fost în urmă cu două zile la el și pot să vă spun că Daniel al nostru este un frumos și un luptător. S-a tras la față, a căpătat o culoare frumoasă și parcă a întinerit. Este prezent, cooperant și foarte sensibil, plângăcios. A trebuit să aleg cu grijă subiectele de discuție. I-am spus de tatăl și mama lui și a început să plângă, i-am arătat pozele noastre de pe Facebook. Probabil s-a văzut în putere și ce fericit era”, a mărturisit Rebecca Onoriu, în cadrul emisiunii Star News, potrivit SpyNews.

Daniel Onoriu este în continuare internat la Terapie Intensivă, însă starea sa de sănătate dă semne de ameliorare. Mai mult, acesta a început să solicite anumite alimente și face fizioterapie pentru recuperare. 

„Este în continuare internat tot pe secția de terapie intensivă, nu l-au mutat pe salon, supravegheat atent medical. A cerut un anume suc din care sigur că a și băut, o gură, de poftă. Mănâncă supă cremă, iaurturi. Face de trei ori pe zi masaj. L-am întrebat dacă îl doare ceva în timpul ședințelor și a zis că nu, chiar era încântat. Face progrese pentru că își mișcă picioarele și brațele mult mai bine”, a adăugat aceasta.

"Dumnezeu a făcut o minune"

Mătușa pilotului de curse a declarat că în tot acest timp, fiica lui s-a botezat, iar mama lui a ținut post 20 de zile. Mai mult decât atât, toată familia și prietenii s-au rugat pentru Daniel Onoriu.


"Medicii nu ne dădeau prea multe șanse, erau rezervați, dar am mers înainte cu post și rugăciune. În tot acest timp, fiica lui s-a botezat, s-a pocăit, l-a ales pe Dumnezeu, mama lui a ținut post 20 de zile.Le mulțumesc tuturor medicilor care au avut grijă de el, în special domnului Streinu Cercel, doamnei doctor Grințescu, dar și tuturor medicilor de la ati și care s-au interesat de starea de sănătate a lui Daniel. Deși starea lui Daniel a fost una gravă, nu au zis nicio secundă că nu se mai poate. După ce au primit diagnosticul, s-au luptat pentru viața lui. Îi introduceau câte nouă antibiotice”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Spectacola.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: coma  daniel onoriu  operație  rebecca onoriu  spital 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel