Irina Margareta Nistor, recomandări de filme de ziua femeii: Preferatul meu este...
Irina Margareta Nistor a recomandat, în exclusivitate pentru Spectacola, câteva titluri de filme, despre femei și pentru femei. 

Critic de film, Irina Margareta Nistor, a spus care sunt cele mai importante filme, pe care trebuie să le privim de 8 Martie. Acestea pun în evidență femeia, în toate ipostazele ei.

"My fair Lady""

"Preferatul meu, de departe, este "My fair Lady", pentru că sunt și flori și o poveste cu un profesor de limbi străine și este și schimbarea de destin a unei femei.", a spus Irina Margareta Nistor, pentru Spectacola. 

Concret, filmul ne face cunoștință cu Eliza Doolittle, o tânără care își câștigă existența vânzând flori, pe stradă. În acest fel, îi atrage atenția profesorului de fonetică, Henry Higgins, care o convinge pe fată că îi poate schimba complet accentul. De aici urmează o poveste controversată între cei doi.

"Totul despre Eva"

"După care, cred că pentru femei este "Totul despre Eva", pentru că este o poveste absolut senzațională și te și învață cum să te ferești de femei și cum să faci carieră, și să știi că întotdeauna va exista cineva care să te invidieze.", a continuat Margareta Nistor.

Totul despre Eva spune povestea Evei Harrington, care decide să se integreze în viața celebrei actrițe Margo Channing, imediat după ce își întâlnește idolul în culise. Copleșită de atenția acordată și de admirația pe care i-o poartă, Margo prinde încredere în Eva și chiar încearcă să o ajute în cariera ei, ca actriță. Urmează o lungă poveste, în care fata ajunge peste noapte celebră și o acaparează complet pe cea care a învățat-o.

"Radioactive"

"Alt film este despre Marie Curie, pentru că ea a însemnat enorm, din toate punctele de vedere.", a mai spus criticul de film.

"Radioactive" ne spune povestea incredibilă a lui Marie Curie și a muncii sale în domeniul radioactivității, pentru care a câștigat Premiului Nobel.

"Casablanca"

"Casablanca, pentru că e gata să renunțe la tot ca să-și salveze nu numai iubirea, ci ca să-și salveze inclusiv o cauză, care cred că-i mai importantă ca niciodată.", a încheiat Irina Margareta Nistor.

Casablanca este un film american de dragoste din 1942. Acțiunea se petrece în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar firul narativ se concentrează asupra unui om, împărțit între dragoste și virtute. El trebuie să aleagă între dragostea sa pentru o femeie și ajutarea ei și a soțului ei, lider al Rezistenței cehe, să scape din orașul Casablanca, care făcea parte din Marocul, controlat de Regimul de la Vichy, pentru a-și continua lupta împotriva naziștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 08 Martie 2022, 14:26

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă