Irina Margareta Nistor, recomandări de filme de ziua femeii: Preferatul meu este...
Data actualizării:
Data publicării:
Irina Margareta Nistor a recomandat, în exclusivitate pentru Spectacola, câteva titluri de filme, despre femei și pentru femei. 

Critic de film, Irina Margareta Nistor, a spus care sunt cele mai importante filme, pe care trebuie să le privim de 8 Martie. Acestea pun în evidență femeia, în toate ipostazele ei.

"My fair Lady""

"Preferatul meu, de departe, este "My fair Lady", pentru că sunt și flori și o poveste cu un profesor de limbi străine și este și schimbarea de destin a unei femei.", a spus Irina Margareta Nistor, pentru Spectacola. 

Concret, filmul ne face cunoștință cu Eliza Doolittle, o tânără care își câștigă existența vânzând flori, pe stradă. În acest fel, îi atrage atenția profesorului de fonetică, Henry Higgins, care o convinge pe fată că îi poate schimba complet accentul. De aici urmează o poveste controversată între cei doi.

"Totul despre Eva"

"După care, cred că pentru femei este "Totul despre Eva", pentru că este o poveste absolut senzațională și te și învață cum să te ferești de femei și cum să faci carieră, și să știi că întotdeauna va exista cineva care să te invidieze.", a continuat Margareta Nistor.

Totul despre Eva spune povestea Evei Harrington, care decide să se integreze în viața celebrei actrițe Margo Channing, imediat după ce își întâlnește idolul în culise. Copleșită de atenția acordată și de admirația pe care i-o poartă, Margo prinde încredere în Eva și chiar încearcă să o ajute în cariera ei, ca actriță. Urmează o lungă poveste, în care fata ajunge peste noapte celebră și o acaparează complet pe cea care a învățat-o.

"Radioactive"

"Alt film este despre Marie Curie, pentru că ea a însemnat enorm, din toate punctele de vedere.", a mai spus criticul de film.

"Radioactive" ne spune povestea incredibilă a lui Marie Curie și a muncii sale în domeniul radioactivității, pentru care a câștigat Premiului Nobel.

"Casablanca"

"Casablanca, pentru că e gata să renunțe la tot ca să-și salveze nu numai iubirea, ci ca să-și salveze inclusiv o cauză, care cred că-i mai importantă ca niciodată.", a încheiat Irina Margareta Nistor.

Casablanca este un film american de dragoste din 1942. Acțiunea se petrece în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar firul narativ se concentrează asupra unui om, împărțit între dragoste și virtute. El trebuie să aleagă între dragostea sa pentru o femeie și ajutarea ei și a soțului ei, lider al Rezistenței cehe, să scape din orașul Casablanca, care făcea parte din Marocul, controlat de Regimul de la Vichy, pentru a-și continua lupta împotriva naziștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: 8 martie  femei  filme  margareta nistor 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel