Recunoașteți personajul? A jucat într-un film extrem de celebru, în 1987
Data publicării:
Fetița din imagine este o cunoscută actriță și cântăreață din România.

Fetița din imagine s-a născut la data de 13 mai 1968, în București, România și este o cântăreață de muzică ușoară și actriță română.

În 1985, aceasta a câștigat trofeul „Steaua fără nume”, iar în 1986, „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia '86”. Cariera de actriță și-a început-o odată cu rolul din filmul Liceenii, unde a fost colegă de scenă cu Ștefan Bănică Junior. În prezent, aceasta joacă la teatrul „Constantin Tănase”. Printre filmele în care a mai jucat, în afară de cel menționat anterior, se mai numără și Vulcanul stins (1987), Extemporal la dirigenție (1988) sau Liceenii Rock’n’Roll (1991).

„Cea mai frumoasă perioadă din viața mea rămâne cea a copilăriei, pentru că acolo am fost înconjurată de toți cei dragi, având o familie foarte numeroasă. Bunica se pricepe la croitorie și ne făcea bluzițe, rochițe.”, a declarat vedeta în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de pe Pro TV. 

Fetița din imagine are un băiat de 13 ani

Chiar dacă actrița a trecut printr-un divorț, viața sa personală a fost ținută mereu departe de scandaluri și departe de ochii curioșilor. Aceasta a decis să se căsătorească o singură dată cu Virgil Popescu, un renumit compozitor, la doar 21 de ani, acesta fiindu-i soț timp de patru ani.

În anul 2009, solista a luat decizia neașteptată de a înfia un băiețel. Acum, Alexandru are 13 ani.

După cum probabil v-ai dat deja seama, în imagine este nimeni alta decât Oana Sîrbu!

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai controversate vedete din România

 

Cum se menține artista în formă

Oana Sîrbu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de la noi din țară. Artista a furat întotdeauna privirile bărbaților, iar acum, la 54 de ani, continuă să uimească prin aparițiile ei spectaculoase, vârsta fiind pentru aceasta doar o cifră. Invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, vedeta a dezvăluit faptul că, în primul rând, a fost ajutată de ”bagajul genetic” pentru a se menține atât de tânără, însă are, de asemenea, mai multe modalități prin care încearcă să păstreze aceste rezultate.

„Contează foarte mult tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților, rudelor mele, care mi-au dat acest ceva. Nu cred că e vorba doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire. Cred că tot bagajul ține de un dar care vine odată cu maturitatea, cu armonia. Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat, aveam și 3,4 concerte pe zi. Zilele trecut îmi aminteam de recitalurile, spectacolele pe care le țineam peste tot. Odată trecut tot tumultul acesta de activități, care se pune și el pe fizic, e o oboseală, și trebuie să avem grijă foarte tare cum ne odihnim, cum ne relaxăm.”, a declarat Oana Sîrbu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

 

Ce ritual are Oana Sîrbu în fiecare dimineață

În timpul în care nu este pe scenă, artista are mai multe modalități prin care încearcă să se relaxeze. Mai mult, aceasta și-a făcut și un ritual, peste care nu trece niciodată dimineața.

”După o perioadă cu multe griji am găsit relaxare în continuare în muzică, ascult orice gen de muzică bună. Mă relaxez colindând cu Alexandru peste tot, unde putem să ne deplasăm și să vedem locuri noi, pentru că în România sunt atâtea de văzut, citesc, încerc să descopăr la mine lucruri noi și să le scot în evidență pe cele frumoase, suntem într-o continuă schimbare. Mai pun bețișoare aromate, pun lumânări, fac băi, stretching în fiecare dimineață, fac cam 20 de minute în fiecare zi, îmi pun și muzică. E bun pentru articulații, musculatură. Am o carte din America și e foarte benefică.”, a mai spus artista. 

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  familie  oana sirbu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel