Recunoașteți personajul? Este o actriță îndrăgită de la noi din țară
Data publicării:
Fetița din imagine s-a făcut extrem de remarcată în ultima vreme, datorită calităților sale actoricești.

Fetița din imagine s-a născut la data de 7 august, 1990, în Mioveni, și este o îndrăgită actriță, în ziua de astăzi. Chiar dacă cocheta cu această meserie de mai mult timp, aceasta a devenit cunoscută în urma a două producții importante de pe Antena 1, când a interpretat roluri negative. 

Actrița a absolvit  Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, iar până să ajungă în producțiile Antenei 1 a avut mai multe roluri în „Lecții de viață” sau în diferitele videoclipuri ale artiștilor români, potrivit wikipedia. 

Totuși, chiar dacă acum este extrem de pasionată de actorie și nu se vede să facă altceva, primul ei job a fost cu totul altul. Fetița din imagine s-a angajat la vârsta de doar 17 ani, când a fot prezentatoarea știrilor sportive de la o televiziune locală. 

„Hotărârea de a-mi schimba direcția profesională am luat-o în 2013, când mi-am dat demisia din multinaționala în care lucram și am început să caut variante care să mă ducă spre ce îmi doream, și anume film. Iar cea mai bună variantă era facultatea de profil.

Dacă în mintea mea, actorie înseamnă film dintotdeauna, nevoia de teatru s-a născut în timpul facultății, la ciclul de Master, chiar. Pofta vine mâncând și cinci ani în cadrul facultății am servit actorie de teatru pe pâine, așa că a venit și pofta.

Și când ea era mai mare și aveam șansa de a o hrăni, venirea pandemiei a retezat orice șansă de teatru, atât pentru mine, cât pentru toți colegii mei, debutanți sau nu”, a declarat actrița, potrivit click.

Fetița din imagine era foarte hotărâtă, la vremea aceea, să-și găsească propriul drum, motiv pentru care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se face cât mai remarcată. 

„Sunt înscrisă la toate agențiile posibile de casting din București și prima reclamă am făcut-o la 23 de ani, o reclamă care m-a pus față în față cu primul om care mi-a spus la ceva timp după, după ce m-a chemat la un casting pentru un serial care nu s-a întâmplat niciodată, „Tu ești talentată, de ce nu dai la UNATC?”. Atunci a încolțit primul gând activ de schimbare a direcției mele.”, a mai spus ea. 

 

În prezent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg de breaslă, pe care l-a cunoscut tot pe platourile de filmare, cei doi fiind în fiecare zi de nedespărțit.

După cum probabil v-ați dat seama, în fotografie este nimeni alta decât Oana Moșneagu!

Oana Moșneagu formează o relație cu Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă la început, fanii au fost triști să afle că actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, cu care a format un cuplu pentru mai mulți ani de zile, aceștia au acceptat treptat noua poveste de iubire, acum fiind foarte încântați când cei doi postează fotografii sau videoclipuri împreună, pe rețelele de socializare. 

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a declarat în trecut Vlad Gherman, potrivit viva.

 

Ce părere are Oana Moșneagu despre faptul că Vlad Gherman păstrează legătura cu fosta lui iubită

Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu au jucat pentru mult timp în cadrul aceluiași serial, iar fanii au întrebat-o pe iubita actuală a actorului, în repetate rânduri, dacă nu se simte inconfortabil cu faptul că Vlad și Cristina Ciobănașu se întâlnesc mereu pe platoul de filmare, ba chiar uneori și în timpul liber. 

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu în mediul online, potrivit elle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  copilărie  oana mosneagu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel