Recunoașteți personajul? Este un îndrăgit prezentator de la noi din țară
Băiețelul din imagine s-a făcut consacrat în televiziune atât prin rolurile pe care le-a interpretat în anumite seriale, dar și datorită faptului că a prezentat foarte multe emisiuni de succes, de-a lungul timpului. 

Băiețelul din imagine s-a născut pe data de 4 octombrie 1977, în București și este un îndrăgit prezentator de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-a făcut consacrat în diferite show-uri TV, potrivit wikipedia. Ce știe puțină lume însă este că acesta este și fost vicecampion european la kickboxing, titlu câștigat în anul 1994. 

Vedeta a început să practice kickboxing încă de la vârsta fragedă de 6 ani, iar până la aproximativ 20 de ani, se putea mândri deja cu multiple titluri și medalii câștigate. Studiile le-a terminat tot în domeniu, întrucât băiețelul din fotografie a absolvit Facultatea de Sport din cadrul Universității Ecologice. Acesta este de origine congoleză, întrucât tatăl său provine din Congo, iar mama este româncă. Însă, chiar dacă acum este mereu cu zâmbetul pe buze și se bucură de o familie minunată, acesta fiind recăsătorit pentru a doua oară și având trei copii, în copilărie lucrurile nu au fost la fel de roz.

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine”, a scris acesta pe blogul său, în urmă cu mai mult timp.

Te-ar putea interesa și: Recunoaşteţi personajul? Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România

Băiețelul din imagine nu și-a mai putut ierta tatăl

Chiar dacă tatăl biologic și-a făcut apariția în viața sa câțiva ani mai târziu, lucrurile erau deja consumate pentru copilul din fotografia de mai sus. Acesta învățase deja să-și iubească noul tată pe care viața i l-a oferit și care l-a iubit ca pe propriul copil. 

"Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (...). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea", s-a confesat el.

Te-ar putea interesa și: Recunoașteți personajul. Fosta cântăreață care și-a schimbat complet viața după ce a fost în moarte clinică

Cât de greu i-a fost, până să atingă succesul de astăzi

Chiar dacă acum este considerat a fi unul dintre cei mai celebri prezentatori de televiziune din România, dar și un actor, jucând în diferite ecranizări, precum „La Bloc”, „Regina”, „Băieți buni”, „State de România” sau „Moștenirea”, parcursul până aici nu a fost deloc ușor. 

„Eram patru suflete într-un apartament cu două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint… crăpați la încheieturi (…) Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri, am fost paznic de noapte… am făcut orice mi-a venit la îndemână pentru a crește, pentru a mai face un pas. (…) Am avut încredere că pot. Și nu m-am oprit. Nu m-am dat bătut. N-am ascultat de «nu poți»”, a mai povestit acesta.

În prezent, băiețelul din imagine este căsătorit cu Andreea Ibacka, alături de care are și doi copii minunați. După cum v-ați dat deja probabil seama, în imagine nu este nimeni altul decât Cabral!

Pe aceeași temă: ”Eu eram plin de carne vie în palme.” Cabral, la un pas de moarte după ce a suferit un grav accident cu motorul

Data: 16 apr 2023, 16:38
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Cabral  copil  copilărie  familie 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...