Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre actrițe din țara noastră
Data publicării:
Fetița din imagine s-a făcut remarcabilă în foarte multe piese de teatru și filme românești. 

Fetița din imagine s-a născut la data de 18 ianuarie 1961, la Ploiești și este una dintre cele mai mari și apreciate actrițe din țara noastră. Aceasta a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, unde a avut mai mulți colegi actori celebri, printre care și pe Radu Duda, Marina Pricopie sau Oana Pellea, potrivit wikipedia. 

Între anii 1984 și 1990 aceasta a profesat la Teatrul Național "Vasile Alecsandri" din Iași, ca mai apoi, din 1990, copilul din imagine să fie actriță la Teatrul Odeon, din București. În prezent, celebra actriță are roluri remarcabile atât în piese de teatru, cât și în seriale și filme românești, precum „Iubire ca în filme”, „Inimă de țigan”, „Regina”, „Pariu cu viața”, „Fructul oprit” sau „Clanul”, cel mai nou film în care a apărut. 

Când vine vorba de viața personală, actrița din imagine a fost căsătorită  cu criticul de teatru Victor Parhon, care s-a stins din viață în anul 2000, din cauza unor probleme grave de sănătate. Din acest mariaj a rezultat Tudor, unicul fiu al actriței.

Fetița din imagine a renunțat și la viața de oraș de câțiva ani, mutându-se la țară, acolo unde are extrem de multe atribuții în ziua de astăzi. De asemenea, aceasta este și o mare iubitoare de animale, având trei câini, trei pisici și o broască țestoasă. 

Chiar dacă în viață a trecut prin mai multe greutăți, fetița din imagine apare întotdeauna pe sticlă cu zâmbetul pe buze, fiind una dintre cele mai pozitive prezențe din lumea mondenă.

După cum probabil că deja v-ați dat seama, în imagine este actrița Carmen Tănase!

Adevărul despre relația dintre Carmen Tănase și fostul soț

Carmen Tănase a știut din prima clipă că regretatul Victor Parhon este alesul. Totuși, actrița nu și-ar fi dorit să ajungă în fața altarului atât de curând, întrucât percepțiile ei asupra vieții erau altele. Cu toate acestea, celebra artistă s-a lăsat influențată de cei din jurul ei și a făcut pasul cel mare. 

“Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența. Ca să scap de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la starea civilă o să zic NU.”, spunea Carmen Tănase la 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

 

Totuși, la aproximativ trei ani de la căsătorie, primele certuri au început să apară, moment în care cei doi au hotărât să se despartă pe cale amiabilă.

“În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm erau discuții și în fața copilului și am zis ‘gata, stop!, până aici’.

Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lui. Ne întâlnim, ne parfumăm, îmi aduci flori”, a mai spus actrița în cadrul aceleiași emisiuni.

Te poate interesa și: „Am fost pe dușmănie cu el”. Carmen Tănase, adevărul despre relația cu Marius Manole: „Eram amândoi pe război”

Carmen Tănase, acuzată că s-a căsătorit din interes

În momentul în care cei doi și-au oficializat relația, părerile negative ale celor din jur nu au întârziat să apară, povestea actrița.

”A fost o poveste foarte frumoasă. El era mult mai mare decât mine, cu 17 ani. Oamenii nu credeau în relația asta, în legătura asta, ba chiar mi-am auzit vorbe, pentru că el era critic de teatru și ziceau că m-am căsătorit din interes. Dimpotrivă, a fost pe invers, pentru că el era un tip foarte obiectiv și destul de, adică, nu era dur, dar era cinstit în meseria lui. Nu conta că era prieten cu actorul respectiv, nu făcea compromisuri. Și eu mi-am luat-o de la oameni. Unii colegi de teatru s-au supărat pe mine. Pentru că a fost un tip foarte cinstit, după ce s-a căsătorit cu mine, nu a mai scris despre mine niciodată. O singură excepție a fost despre un spectacol, care l-a dărâmat efectiv”, a mai spus Carmen Tănase, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Carmen Tănase, clipe de coșmar. Artista a fost la un pas să își piardă locuința într-un incendiu: ,,Eram în panică, nu aveam cum să plec”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  Carmen Tănase  copil  copilărie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel