Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV de la noi din țară
Data publicării:
Fetița din imagine are astăzi o carieră strălucită în televiziune. 

Fetița din imagine s-a născut la data de 9 decembrie 1980, la Roșiorii de Vede, Teleorman. Aceasta a fost model, iar astăzi se ocupă cu televiziunea, fiind la cârma a două show-uri extrem  de îndrăgite de pe Antena 1. 

Vedeta s-a făcut extrem de cunoscut la începutul anilor 2000, când a acceptat să pozeze într-una dintre cele mai cunoscute reviste pentru adulți, de la acea vreme. În 2009, aceasta a primit un titlu destul de important, „cea mai sexy femeie din România”, pozând, de-a lungul timpului, chiar și nud, notează wikipedia. 

Aceasta mai are încă un frate mai mic, Paul, iar părinții săi au divorțat, când aceasta avea vârsta fragedă de 6 ani. Prezentatoarea a absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede și, până să devină celebră, a avut diverse meserii, precum și cea de vânzătoare. 

În televiziune, fetița din imagine a început să se facă cunoscută încă din anul 2005, când a prezentat emisiunea „Nu suntem blonde”, alături de Catrinel Sandu. De aici, au urmat mai multe emisiuni, ba chiar acesteia i s-a oferit și rolul de actriță. Debutul în lumea cinematografiei și l-a făcut în anul 2006, în filmul „Margo”. A participat și la „Dansez pentru tine”, „Ferma Vedetelor”, „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, însă astăzi este una dintre cele mai apreciate vedete ale Antenei 1, fiind la cârma emisiunilor „Chefi la cuțite” și „Asia Express.” Locul i-a fost luat însă o perioadă de Irina Fodor, datorită faptului că vedeta a născut.

Și, dacă tot a venit vorba de planul personal, fetița din imagine formează o relație fericită cu un artist extrem de cunoscut de la noi din țară, cu care are și o fiică, Josephine Ana Maria.

După cum probabil deja v-ați dat seama, fetița cea mică din imagine este Gina Pistol!

 

Gina Pistol, dezvăluiri inedite de la începutul relației cu Smiley

Chiar dacă au un public extrem de larg, care-i urmărește la orice pas, cei doi îndrăgostiți au fost destul de rezervați de la a da detalii din intimitatea lor, de-a lungul timpului. Totuși, spre deliciul fanilor, îndrăgita prezentatoare a dezvălui cum și-a „cucerit” actualul partener de viață, în urmă cu aproximativ 7 ani. 

„Eu sunt foarte sinceră și Andrei (n.r. Smiley) mă mai ceartă câteodată. Noi, la început, vorbeam prin mesaje, îi trimiteam bancuri, meme-uri, îl făceam să râdă, așa l-am agățat. Eu mâncam într-o zi gomboți și m-a întrebat el ce fac și i-am trimis o poză. Și îmi zice „Ce poftă am, ce aș mânca”. Și i-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat. I-am făcut gomboți, pentru prima dată, dar mi-au ieșit atât de buni.  A stat vreo trei ore la mine atunci.”, a declarat Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu. 

De asemenea, Gina Pistol nu s-a ascuns nici de la a recunoaște faptul că ea l-a căutat prima dată pe Smiley. 

„El nici nu cred că m-a observat, dar eu mă uitam la el cum cântă, știam că e și singur și zic „Ce băiat drăguț.” Noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Cred că eu i-am dat lui telefon prima.”, a continuat ea. 

Poate te interesează și: Gina Pistol, adevărul despre rivalitatea cu Irina Fodor: „Noi ne știam, dar nu atât de bine încât...”

 

„De când am devenit mamă, am lipsit din viața mea”

Când vine vorba despre viața de mamă, chiar dacă acest lucru i-a adus o mare împlinire, Gina Pistol recunoaște faptul că, în același timp, această nouă „misiune” a făcut-o să renunțe la propria viață și hobbyuri. 

„De când am devenit mamă, am lipsit din viața mea. De la șase luni de sarcină. Îi spuneam lui Andrei că mi-e dor de mine. E foarte greu să fii părinte, să fii și divă pe sticlă, și pe Instagram, și femeie în casă.. am foarte multe roluri care mă sug de energie. Eu, ca să fiu o mamă bună, trebui să fiu puțin și... și am uitat de mine. Și am zis că la anul o să ă ocup mai mult de mine. Primul lucru este fotografia, fac niște poze faine, artistice. Pe locul doi ar mai fi muzica, îmi place. Îl bat la cap pe Andrei să-i facem o piesă fetiței noastre.”, a mai dezvăluit Gina Pistol. 

Citește și: Cum a slăbit Gina Pistol 20 de kilograme, după naștere: „Mâncam animalic. Nu am mai făcut sport deloc de 4 ani”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  copilărie  gina pistol  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel