Recunoașteți personajul: Este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV
Data publicării:
Este una dintre cele mai celebre prezentatoare de știri din România, având o carieră foarte longevivă. Cine este oare fetița din imagine?

Fetița din imagine este născută pe 29 august 1972, și este o jurnalistă română, care prezintă unul dintre jurnalele Știrilor Pro TV. Ea este, de asemenea și realizatoarea emisiunii La Radio, de la Europa FM.

Aceasta a urmat studii universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism, dar a urmat și programe de pregătire profesională la: Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994), potrivit wikipedia.

Jurnalista din imagine și-a început cariera la Pro TV pe 1 decembrie 1995. Încă de pe vremea aceea și până acum, celebra prezentatoare a rămas la pupitrul știrilor, prezentând același jurnal.

Mai mult, fetița din poza de mai sus este și cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, mândrindu-se cu o carieră de peste 20 de ani la postul menționat anterior.

După stagiul pe care l-a terminat la CNN, a primit chiar și o ofertă pentru a lucra acolo, însă nu se vedea departe de familie și, tocmai din acest motiv, a decis să accepte postul oferit de PRO TV. 

De-a lungul carierei ei impresionante, femeia din imagine a câștigat și mai multe titluri onorifice, precum „Femeia anului”, premiul pentru cel mai bun prezentator din România, dar a fost declarată și cel mai bun om de televiziune. Acum, pe lângă televiziune, fetița din imagine este implicată extrem de des și în campanii umanitare, fiind membră a fundației ”Renașterea”. 

Când vine vorba despre viața sentimentală, aceasta este căsătorită cu Alexandre Eram și are doi copii: Alexia și Aris. Soțul său este născut în Statele Unite, mama lui fiind franțuzoaică, iar tatăl armean, de profesie arhitect, potrivit sursei citate anterior.

După cum v-ați dat deja seama, fetița drăgălasă din imagine este... Andreea Esca!

Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj

Dacă atunci când este la pupitru, vedeta are o atitudine extrem de serioasă și sobră, în viața de zi cu zi acest lucru se schimbă. Fanii au putut-o vedea deseori pe aceasta la extrem de multe petreceri, festivaluri, însoțită deseori de fiica ei sau de diferite influencerițe mai tinere. Se pare că Andreea Esca trăiește din plin orice moment din viață și nu spune nu niciunei provocări. Acest lucru ni-l dovedește și ultima decizie pe care a luat-o aceasta. Ajunsă la vârsta de 49 de ani, celebra prezentatoare s-a decis să-și facă primul tatuaj permanent. Lipsită de orice inhibiție, vedeta a împărtășit pe rețelele de socializare mesajul pe care a ales să ș-il imprime chiar pe șira spinării. 

”Te iubesc” este mesajul pe care Andreea Esca și l-a imprimat pe spate.

Andreea Esca, trucul de frumusețe pe care îl folosește de la 20 de ani. Cum ține ridurile la distanță, la 49 de ani: „Nu îmi lipsește niciodată”

Cum se ține Andreea Esca departe de riduri

Chiar dacă foarte multe femei sunt curioase de ritualul de înfrumusețare prin care Andreea Esca reușește să se mențină într-o stare fizică atât de excelentă, prezentatoarea TV a dezvăluit recent faptul că nu are niște tabieturi ieșite din comun.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani.

Cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi.

Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!', a declarat Andreea Esca în cadrul unui podcast, potrivit VIVA

Andreea Esca, făcută praf de Iulia Albu: E clasică. Dă o stare proastă oricui


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea esca  cariera  copilărie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel