Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și unul dintre cei mai fericiți tătici din showbiz
Data publicării:
Cariera lui a început în anul 2001, iar de atunci cucerește toate topurile muzicale. 

Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cariera lui a încpeut în anul 2001, iar albumul său de debut a fost premiat cu un disc de aur și a primit distincția ''Best album'' la Romanian Music Awards. 


În vârstă de 38 de ani, are parte de un succes imens pe plan muzical și a devenit recent și tătic de fetiță, ceea ce îi aduce multă fericire și împlinire în fiecare zi. 


S-a născut în data de 27 iulie 1983 în Pitești, județul Argeș. Pasiunea pentru muzică a apărut de la o vârstă fragedă, iar la 10 ani deja deja fredona melodiile preferate oriunde se afla. 


A început ca solist în trupa Millenium 3 alături de Robert Dulica, Diu Ionuț Liviu (Boby) și Andrei Ropcea (Randi) cu care, ajutați de Ioan Gyuri Pascu, au lansat albumul intitulat D-but, produs de Ioan Gyuri Pascu și înregistrat la Studioul Migas, lucrând cu artiști de renume printre care Adrian Ordean, solistul trupei Compact, și Ioan Gyuri Pascu.


În anul 2001, CRBL avea să-i propună lui Andrei, să facă parte din trupa Simplu, după ce inițial încercase să obțină un loc în formația Akcent. Smiley a dat proba la casa de discuri Roton. El a fost nevoit să învețe să danseze, iar porecla de „Smiley” a primit-o din partea colegilor de trupă, datorită atitudinii sale joviale. 

 


În anul 2008, Smiley și-a lansat primul său album solo, În lipsa mea.


În iunie 2012, Smiley a câștigat premiile pentru „Best Producer” și „Best Website” la gala Romanian Music Awards de la Craiova. Iar în anul 2013, a câștigat premiul ”MTV Europe Music Award for Best Romanian Act”.


Experiența sa pe plan muzical i-a permis artistului ca în anul 2009 să-și fondeze propria casă de producție, HaHaHa Production.


Smiley poate spune că este un bărbat împlinit pe toate planurile. Venirea pe lume a fetiței lui și a Ginei Pistol, Josephine, i-a adus multă fericire și stabilitate artistului.

 


„Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai buna prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare ca mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley…


Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față… E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucuram de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!”, a scris Smiley pe Instagram la împlinirea a 38 de ani. 

 

Citește și: Gabriel Cotabiță, la 6 ani de la infarct. La ce a renunțat artistul: „Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă”


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: recunoasteti personajul  Smiley 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel