Recunoști artista din imagini? Vei fi uimit când vei afla cine e!
Data actualizării:
Data publicării:
Una dintre cele mai iubite vedete din România a deschis sertarul cu amintiri.

Este vorba despre Corina Chiriac care a împlinit astăzi 75 de ani. Pentru a marca momentul cum se cuvine, îndrăgita artistă a postat, de-a lungul acestor zile o serie de imagini extrem de rare din copilăria sa.

Pozele au făcut furori pe internet

 

Evident, pozele au făcut furori pe internet. Majoritatea internauților au fost uimiți să o vadă în timpul când era doar o mică fetiță. Corina Chiriac și-a amintit cu mare nostalgie de tinerețea sa. A postat imagini cu și cu părinții ei, nașa de botez, însă și alți membrii ai familiei sale. Nu multă lume cunoaște faptul că la naștere a primit numele de Angela, de la sora tatălui ei, cel care a botezat-o. Totodată, Corina Chiric m postat o fotografie cu casa părintească. Corina Chiriac a scris mai multe postări, pentru a-și marca ziua de naștere.

”Pentru ziua mea, Partea 1. Dragii mei care urmăriți vreodată paginile mele, vă mulțumesc anticipat pentru vizionare! Grație micii mele echipe de colaboratori, voi fi prezentă, şi chiar dacă anul ăsta nu sunt acasă de ziua mea, bagajul îmi este veşnic plin de amintiri frumoase. De-a lungul anilor, am facut curat, iertînd şi aruncînd o grămadă de balast...E o tehnică posibilă şi importantă pe care o voi prezenta cîndva-undeva ! Asa că scot din valiză doar acele amintiri care îmi fac plăcere”, a scris artista pe pagina ei de Facebook.

Foto

Corina Chiriac le-a urat „La mulți ani” și colegilor săi de televiziune, Niculae Furdui Iancu și Chelemen Eugen. Interpreta a mărturisit că va apărea alături de cei doi la România TV, cu ocazia Ediției festive de Crăciun. Mai mult, cântăreața și-a adus aminte de perioada în care a fost în America, pe vremea când era în floarea vârstei.

”Ziua mea, partea 8 si Deocamdată ultima! Felicitări celor care au supraviețuit postărilor mele! Ce să fac, la "vîrsta mea" eşti vorbăreț! Încă odată "LA MULȚI ANI " sărbătoriților şi nouă tuturor , Mulțumesc Anticipat pentru urări şi...pe curînd”, a mai scris Corina Chiriac pe rețelele de socializare.

Trucurile de frumusețe ale Corinei Chiriac

 

De menționat este faptul că artista Corina Chiriac are câteva trucuri de frumusețe la care apelează de mai multă vreme, respectiv anumite rețete și leacuri ”băbești” ce o ajută să aibă un ten impecabil, în pofida vârstei. Totodată, doamna muzicii românești se menține în formă, păstrându-și silueta.

”Am multe reţete băbeşti, toate naturale. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl separ de albuş, îl pun în palmă şi-l sparg pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Mai am o reţetă: o lingură de smântână naturală din piaţă, cu cremă românească Apidermin, care este fantastică. În rest, beau foarte multă apă rece.

Să ştiţi că nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar dacă nu e nevoie, nu fac şi, deocamdată, cred că nu am nevoie. Pentru păr, tot gălbenuşul de ou e sfânt. Două gălbenuşuri puse direct pe păr dau vitamină şi strălucire”, a spus Corina Chiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursă foto: Instagram, Youtube/ Monica Bîrlădeanu, Ionela Nastase

Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam

„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel