Redevine Costinești stațiunea tineretului? Travis Scott, un apreciat rapper din America, o să cânte la "Beach, please!"
Data actualizării:
Data publicării:
Beach, Please! este un festival de muzică electronică și hip-hop care are loc anual la Costinești. Festivalul a debutat în 2022 și a atras rapid o audiență numeroasă datorită line-up-ului său impresionant de artiști. Anul acesta, Beach, Please! promite a fi o ediție și mai memorabilă, cu concerte de excepție și o atmosferă electrizantă.

Travis Scott va face spectacol în premieră în România la festivalul Beach, Please! de la Costinești

Fanii muzicii rap din România vor avea ocazia unică de a-l vedea pe unul dintre cei mai populari artiști ai genului, Travis Scott, cântând live pentru prima dată în țară. Concertul va avea loc în cadrul festivalului Beach, Please! de la Costinești, care se va desfășura între 10 și 14 iulie 2024.

Scott, cunoscut pentru hituri precum "Sicko Mode" și "Highest in the Room", va fi capul de afiș al festivalului, alături de o serie de alți artiști importanți, printre care Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross și City Morgue.

Biletele pentru concertul lui Travis Scott vor fi disponibile pe platforma https://bilete.beach-please.ro/.

Din motive de securitate, vârsta minimă de acces la festivalul Beach, Please! 2024 este de 14 ani. Persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 și 15 ani trebuie să fie însoțite de un adult/tutore legal. Atât minorul, cât și însoțitorul trebuie să dețină bilet.

Incidentul de la Astroworld

Concertul lui Travis Scott de la Costinești va avea loc la trei ani după tragedia petrecută la festivalul Astroworld din Houston, Texas, organizat de același artist. În 2021, opt persoane au murit și sute au fost rănite în urma unei busculade în mulțime. Scott a fost criticat pentru modul în care a gestionat situația, el susținând că nu a fost conștient de amploarea tragediei până după ce a coborât de pe scenă.

Organizatorii festivalului Beach, Please! au asigurat fanii că iau toate măsurile necesare pentru a preveni un incident similar la Costinești. Ei au anunțat că vor fi implementate măsuri de securitate sporite, inclusiv un număr mai mare de agenți de pază și puncte medicale suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Deaconescu
Categorie: Social


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




Ce a mâncat Dr. Cezar ieri

Dr. Cezar, medic cardiolog, personalitate TV și influencer în domeniul...

pixel