Regele Charles, decizie radicală în privința lui Harry și Meghan. Cei doi riscă să fie excluși din Casa Regală
Data actualizării:
Data publicării:
S-a aflat ce decizie a lui Regele Harry, cu privire la statutul pe care Meghan Markle și Prințul Harry îl vor avea în Casa Regală.

Regele Charles al III-a a luat o decizie definitivă, cu priviră la poziția Prințului Harry și a lui Meghan Markle în Familia Regală. Cei doi au fost considerați mereu „problematici”, însă acum se pare că nu ar mai fi nicio cale de salvare. Aceștia au început oficial „războiul” cu Familia Regală în urmă cu doi ani, când au decis să renunțe la toate atribuțiile pe care Harry ar fi trebui să le aibă și să se mute în SUA, unde și-a făcut o nouă viață. 

Se pare însă că picătura care ar fi umplut paharul ar fi fost faptul că Harry și Meghan au acceptat să apară în documentarul celebru de pe Netflix, The Crown, la finalul acestui an, astfel încât Regele Charles s-ar teme de faptul că cei doi ar putea face noi declarații controversate care să pună într-o lumină negativă Casa Regală, notează okmagazine.

Așadar, se pare că cei doi ar fi fost deja avertizați de un suveran pentru faptul că vor fi renegați dacă vor aduce noi acuzații la adresa Casei Regale, iar că Regele Charles nu va mai trece nimic cu vederea, de data aceasta, chiar dacă este vorba despre propriul său fiu. 

„Desigur, există o mare îngrijorare cu privire la potențialele atacuri asupra monarhiei în documentarul Netflix. Nu știm exact ce va fi dezvăluit, dar trecutul ne-a arătat că cei doi nu se tem să atace monarhia, în ciuda faptului că tocmai datorită ei au prosperat.” a spus expertul regal Nile Gardiner.

Ceaiul adorat de Regele Charles. Îl bea în fiecare dimineață și elimină cancerul, AVC-ul și scade colesterolul

 

Harry și Meghan Markle, avertizați de mai multe ori de Regele Harry

Se pare însă că Regele Charles i-ar fi avertizat pe cei doi cu privire la aceste aspecte imediat după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, pentru a se asigura de faptul că nu vor mai exista și alte scandaluri precum a fost cel din 2021, când cei doi au acordat un interviu pentru Oprah Winfrey.

Așadar, pentru a pune capăt oricărui conflict, se pare că Prințul Harry și Ducesa de Sussex ar deja în negocieri ample cu producătorii de la Netflix, întrucât aceștia vor să își schimbe declarațiile pe care le-au făcut în trecut, pentru a nu mai crea niciun conflict.

"Apoi, Harry și Meghan au făcut cereri semnificative către realizatori, pentru a reveni asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat, pentru propriul lor proiect", a declarat o sursă pentru pagesix.

Ducele și Ducesa de Sussex au vrut să amâne serialul Netflix până anul viitor dar, după cum a dezvăluit anterior Page Six, șefii Netflix au insistat ca acesta să fie difuzat după cel de-al cincilea sezon din "The Crown", care se lansează pe 5 noiembrie.

Acum, mai multe surse confirmă faptul că Netflix a rămas pe poziții, iar serialul Sussex - care a fost ideea cuplului - va debuta la începutul lunii decembrie.

Se crede că soții Sussex - care filmează de mai bine de un an cu regizoarea Liz Garbus din Brooklyn, au vorbit mult în fața camerei despre familia regală, inclusiv despre prințul William și Kate Middleton, precum și despre regele Charles și regina consort Camilla, și se pare că au vrut să editeze o parte din pasaje acum.

Care sunt alimentele pe care Regele Charles al III-lea le consumă în fiecare zi. Așa se menține sănătos, la 73 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: casa regala  charles  Harry  Meghan Markle  renegare 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar




pixel