Regele Charles și Camilla, Regina Consoartă, compatibilitate astrologică. Detaliul dezvăluit în astrograma cuplului Regal
Data publicării:
Regele Charles al III-lea și Camilla, Regina Consoartă a Regatului Unit, sunt unul dintre cele mai intrigante cupluri din lume. Cumva, dragostea lor a rezistat multor decenii, obstacole și, ei bine, altor relații - deci, se poate spune că acești doi au o relație unică în felul ei.

De ce se întâmplă asta, mai exact? Ei bine, hărțile lor astrologice ar putea avea câteva răspunsuri.

Charles s-a născut pe 14 noiembrie 1948, la ora 21:14, în Londra, Anglia. Camilla s-a născut pe 17 iulie 1947, la ora 7:00 AM, în Londra, Anglia. El are Soarele în Scorpion, Luna în Taur și ascendentul în Leu; ea are Soarele și Luna în Rac, împreună cu ascendentul în Leu

Fiind două semne de apă, Charles și Camilla au o înțelegere și o compasiune naturală unul față de celălalt.


În primul rând, semnul solar al Camilei în Rac și cel al lui Charles în Scorpion duc la o conexiune armonioasă. Deoarece atât Camilla, cât și Charles sunt semne de apă, au abilitatea înnăscută de a simți lucrurile la nivel spiritual, ceea ce mulți nu reușesc. Printre domeniile de interes similare se numără dragostea pentru arte, compasiunea pentru ceilalți și o intuiție pe care nimeni nu o poate depăși.

Ei sunt capabili să își vorbească unul altuia fără cuvinte, deoarece pot comunica prin limbajul corpului și simțuri. Camilla și Charles conduc cu emoțiile  și amândoi sunt extrem de sensibili - un fapt pe care mulți ar putea să nu-l știe, deoarece își arată fața curajoasă pentru public.


Lunile lor se află într-un aspect astrologic armonios care se numește sextil. Luna ei în Rac îi admiră Luna în Taur a lui, în timp ce Luna în Taur a lui se bucură de conversația cu Luna în Rac a ei. În plus, semnele lor de Lună cooperează cu semnele solare ale celuilalt, indicând o conexiune și o relație ușoară - una plină de tandrețe, empatie, compasiune și interese comune. Ei își susțin visele unul altuia și găsesc confort în parteneriat, datorită fundației puternice.

10 reguli pe care Camilla Parker Bowles, regina consoartă a Regatului Unit, trebuie să le respecte


Există un motiv pentru care cei doi trăiesc vieți paralele - o "conexiune sufletească"

Având în vedere că amândoi au ascendentul în Leu, Charles și Camilla se găsesc să treacă prin situații și evenimente similare în același timp. Acest lucru poate declanșa o conexiune sufletească între cei doi și poate însemna chiar că sunt spirite înrudite. Ascendentul Leu îi face să fie atât iubitori de distracție și generoși, cât și protectori față de cei pe care îi iubesc. Când vine vorba de modul în care se raportează unul la celălalt, vor opta să lase drama deoparte și să se provoace reciproc din punct de vedere intelectual. În plus, își vor petrece timpul concentrându-se asupra eforturilor umanitare și asupra modalităților de a face lumea un loc mai bun pentru generațiile viitoare.

Legătură din viețile anterioare

De fapt, pentru că Soarele lui Charles în Scorpion cade pe Nodul Sud al destinului Camilei, există de fapt o legătură din viața trecută care i-a adus împreună. Această relație a transcendat timpul (ceea ce explică de ce au fost imediat atrași unul de celălalt și nu au putut renunța la legătura lor intensă). Luna lui Charles în Taur cade pe Nodul Nord al Destinului Camilei, ceea ce înseamnă că au ales să facă un salt uriaș unul spre celălalt în această viață. A fost momentul ca ei să își restabilească relația din viața trecută.

Ego-urile lor se pot ciocni - dar nu există o lipsă de pasiune.

În astrologie, o altă componentă a unei relații de lungă durată este sinastria dintre semnele lui Venus a celor două persoane, planeta plăcerii și a iubirii. Venus a Camilei este în Rac, iar Venus a lui Charles este în Balanță. Unii ar putea considera acest aspect ca fiind unul tensionat. Dar această legătură tensionată îi apropie de fapt. Le aprinde dorința și pasiunile unul pentru celălalt. Da, este posibil ca uneori să aibă mici certuri și diferențe de opinie și da, pătratul lui Venus poate adăuga un pic de dramă la energia generală. Dar, toate acestea creează o relație atotcuprinzătoare și nevoia de a rezolva rapid problemele, datorită prezenței insesizabilei planete Neptun, care le sporește emoțiile și adorația unul față de celălalt.

 

Singurul element de îngrijorare este opoziția lui Marte între hărțile lor natale

 Marte al Camilei este în Gemeni, iar Marte al lui Charles este în Săgetător. Acest lucru indică o ciocnire de orgolii. Pentru ca ei să-și găsească echilibrul și armonia, trebuie să învețe să-și rezolve problemele în mod pașnic. Există o tendință ca amândoi să intre în certuri de proporții care nu sunt ușor de rezolvat. Găsirea unui punct de mijloc atunci când sunt supărați fiecare în parte este crucială pentru acest cuplu.

Au fost predestinați

Per total, au o sinastrie și elemente pozitive care denotă un parteneriat care a durat și va dura ani de zile. Dacă nu s-ar fi întâlnit când erau mai tineri și nu ar fi format atunci o legătură, probabilitatea ca ei să se regăsească în lume la o dată ulterioară în viața lor a fost întotdeauna extrem de mare - scrisă în stele, chiar, potrivit womenshealthmag.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: astrograma  camilla  charles  compatibilitate  consoarta  regele charles  regina consort  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel