Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlinește 96 de ani. Petrecere grandioasă la domeniul din Norfolk
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va împlini 96 de ani pe 21 aprilie. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii intenţionează să sărbătorească împlinirea a 96 de ani la domeniul din Norfolk, unde de-a lungul timpului a avut reuniuni de familie alături de răposatul ei soţ, ducele de Edinburgh.

Se aşteaptă ca monarhul să se deplaseze cu elicopterul de la Castelul Windsor la casa din Sandringham după o vacanţă de Paşte plină de evenimente în care a fost vizitată de Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex.

Harry a spus că bunica lui era ''în formă excelentă'' când s-au întâlnit înainte ca el şi soţia sa Meghan să călătorească în Olanda pentru Jocurile Invictus. Într-un interviu pentru NBC, el a insistat că doreşte să se asigure că este ''protejată'' şi că are ''oamenii potriviţi în jurul ei'', dar nu a precizat dacă s-a referit la consilieri de palat sau la familia regală, notează Agerpres.

Regina s-a confruntat cu probleme de mobilitate în ultimele luni şi şi-a anulat apariţiile la o serie de evenimente importante, dar a participat la slujba de pomenire a prinţului consort Filip şi a continuat îndatoririle ei de stat şi de găzduire a evenimentelor virtuale.

Regina Elisabeta a II-a va sărbători joi împlinirea a 96 de ani şi probabil că va fi vizitată de familie şi prieteni în zilele următoare.

Monarhul ar putea rămâne la cabana ducelui de Edinburgh Wood Farm în timp ce se află la Sandringham, o proprietate despre care a spus că soţul ei a iubit-o pentru că ''marea este atât de aproape''.

Regina a vorbit despre proprietate când a găzduit un rar eveniment public la Sandringham pe 5 februarie, în ajunul Jubileului său de platină.

Teresa Thompson, 70 de ani, fostă menajeră la Wood Farm, a declarat după ce a vorbit cu regina în acea zi: ''Toată familia regală iubeşte Wood Farm, pentru că este un loc izolat, mic, intim. Nu sunt foarte mulţi oficiali şi personalul este redus doar la cei apropiaţi. Şi se pot relaxa literalmente în casa familiei, este minunat şi am petrecut 22 de ani minunaţi acolo, a fost cea mai bună perioadă din viaţa mea, fără îndoială'', a afirmat ea. 

Data: 20 apr 2022, 18:34
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: 96 ani  familia regala  monarg  regina elisabeta  Vârstă 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...