Regretata actriţă Betty White le-a transmis un mesaj de mulţumire fanilor cu câteva zile înainte de a muri
Data publicării:
Cu câteva zile înainte de a muri, regretata actriţă Betty White le-a transmis un mesaj video fanilor în care le mulţumea că i-au fost alături.

Un nou videoclip postat pe pagina ei oficială de Facebook le-a oferit fanilor un ultim mesaj din partea regretatei actriţe, care a încetat din viaţă pe 31 decembrie, cu câteva săptămâni înainte de a împlini 100 de ani.

"Voiam doar să vă mulţumesc tuturor pentru dragostea şi susţinerea voastră de-a lungul anilor. Mulţumesc mult", le-a transmis zâmbind Betty White fanilor, cu o voce răguşită, adăugând "rămâneţi aproape".

Mesajul urma să fie difuzat pe conturile de social media ale vedetei din "The Golden Girls" pentru a sărbători centenarul ei, pe 17 ianuarie.

"Ea se folosea de ocazia împlinirii a 100 de ani pentru a vă sărbători pe voi - fanii ei", se arată în postarea despre legenda showbiz-ului."Ştia cât de norocoasa era; ea a simţit dragostea şi nu a luat-o niciodată de-a gata", se mai arată în mesaj.

Vineri, asistenta lui Betty White, Kiersten Mikelas, a postat o nouă fotografie cu actriţa în vârstă de 99 de ani. În fotografia făcută cu câteva zile înainte de moartea actriţei, Mikelas şi White stăteau una lângă cealaltă pe o canapea, înconjurate de decoraţiuni de Crăciun.

Betty White a fost recompensată cu premii Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol secundar datorită rolului din ''The Mary Tyler Moore Show'', în 1975 şi 1976.

Ea a câştigat de asemenea un Emmy în 1986 pentru ''The Golden Girls'', un sitcom despre patru femei în vârstă care trăiesc împreună în Miami, o producţie ce a avut în prim-plan o categorie de vârstă rar evidenţiată pe ecranele americane.

Portretizarea simpaticei, naivei şi aiuritei văduve Rose Nylund din acelaşi sitcom, care a fost difuzat între 1985 şi 1992 şi a fost unul dintre cele mai bine cotate seriale de la acea vreme, i-a adus lui White alte şase nominalizări la Premiile Emmy.

În 2015, ea a fost recompensată cu un premiu Emmy pentru întreaga carieră - cel de-al optulea trofeu Emmy al său, notează Agerpres. 

Betty White nu a avut copii şi s-a dedicat acţiunilor umanitare în beneficiul animalelor. Ea a refuzat un rol în filmul ''As Good as It Gets'' din cauza unei scene în care un câine era aruncat într-un tobogan de gunoi.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: International
Tagurile articolului: a murit  betty white  fani  mesaj 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel