Regulile stricte pe care Justin Timberlake și Jessica Biel le impun copiilor lor. Cum sunt cei doi în rolul de părinți
Data publicării:
Timberlake și Jessica Biel sunt părinții a doi copilași adorabili - Silas Timberlake, în vârstă de 7 ani, și Phineas Timberlake, în vârstă de 2 ani. Cei doi au făcut câteva reguli stricte pe care le-au impus copiilor săi.

1. Ei vor învăța despre inegalitatea rasială și vor preda egalitatea rasială

După ce George Floyd a fost ucis în 2020, Timberlake a intrat pe Instagram pentru a-și împărtăși gândurile despre acest subiect și despre cum se descurcă spunându-i fiului său, Silas, despre acest lucru.

"Încercăm să-l învățăm pe fiul nostru să iubească și să respecte pe toată lumea - îl învățăm că toți oamenii sunt toți creați egali", a scris el, "Și că nimeni nu ar trebui să fie tratat diferit din cauza culorii pielii lor".

Ura nu este ceva ce se naște în cineva, ci ceva ce se învață, iar Timberlake vorbește despre ruperea acelui "ciclu" și crearea unuia nou pe care copilul său îl va urma.


2. Copiii trebuie să învețe și despre egalitatea de gen

În 2018, când Silas avea doar trei ani, Biel a început să-l învețe despre egalitatea de gen și despre cum să trateze, nu doar femeile, ci pe toți cei din jurul său.

"Tot timpul îi vorbesc [lui Silas] despre: 'Nu poți să-mi vorbești în felul ăsta. Ești foarte lipsit de respect. Și nu te lipsesc de respect, ci te rog...'" a declarat Biel într-un interviu pentru Bustle.

Ea crede că relația unui bărbat cu mama sa este foarte indicativă pentru modul în care se poartă cu alte femei, așa că promite să aibă o relație respectuoasă cu fiul ei.

"Îmi va auzi cuvintele și își va aminti asta și nu va trata - acest tânăr își va respecta mama", a explicat ea. "Dacă tinerii își respectă mamele, iar mamele lor pun limite, asta schimbă cine sunt ei când vor deveni mai mari."

3. Băieții lor vor învăța despre anatomia feminină

Când Silas avea trei ani, Biel l-a învățat despre anatomia feminină și a decis că nu va exista niciun tabu sau stigmat în jurul sexului. La conferința MAKERS din 2018, ea a vorbit despre videoclipul ei amuzant PSA despre anatomia feminină cu Chelsea Handler și despre cum l-a învățat și pe Silas despre aceste lucruri. "Folosim termeni tehnici... facem duș împreună și [spunem]. 'Asta este ceea ce am. Asta e ceea ce ai tu", spune Biel. "Este un lucru frumos. Tu îl ai, iar al meu este diferit și este grozav, omule".


Unii părinți ezită să vorbească cu copiii lor despre subiecte sexuale și nu sunt siguri când să o facă, dar Biel crede că cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

"Noi pur și simplu vorbim despre asta. Știu că este foarte devreme, dar chiar cred că dacă începi atât de devreme, nu este nicio rușine", a spus ea. "Trebuie să ne respectăm pe noi înșine și să ne respectăm unii pe alții".

4. Familia lor nu va fi "ciudat de privată" ca alte familii de celebrități

Încercarea de a naviga prin viața de părinte în timp ce sunt două dintre cele mai mari celebrități de pe planetă poate fi foarte dificilă, iar Justin simte efectele acesteia în fiecare zi. Timberlake și Biel vor să își protejeze copiii, dar nu atât de mult încât să se simtă limitați.

"Încerc să fiu conștient de faptul că mă asigur că putem trăi o viață în care nu suntem ciudat de privați, dar suntem conștienți de faptul că ne asigurăm că pot fi copii cât mai mult timp posibil", a declarat Timberlake într-un episod al podcastului "Armchair Expert" al lui Dax Shepard.


Biel și Timberlake nu vor ca copiii lor să fie protejați sau să aibă "greutatea ca altcineva să îi trateze diferit din cauza a ceva ce fac părinții lor". În timp ce cei doi postează despre copiii lor destul de regulat, aproape niciodată nu își arată fețele pe rețelele de socializare.

5. Copiii Timberlake află că părinții lor fac "joburi distractive"

Pentru a nu lăsa ca viața de celebritate să îi afecteze pe ei și pe copiii lor, aceștia încearcă să se asigure că copiii lor înțeleg că ceea ce fac ei sunt doar niște slujbe care nu îi definesc.

"Copiii de la școală cu copilul meu de 5 ani spun: 'Tatăl tău este Branch'", i-a spus Timberlake lui Shepard în cadrul podcastului, referindu-se la personajul lui Timberlake din filmul Trolls.

Shepard a avut o problemă similară cu fiica sa în legătură cu modul în care soția sa a jucat-o pe Anna în filmul de succes al Disney, Frozen.

"Pentru băieți ca noi", a continuat Timberlake, "speranța este să continuăm să le insuflăm că avem slujbe foarte distractive, dar nu este ceea ce suntem noi. Să sperăm că, pe parcurs, atunci asta va avea mai multă greutate, cred."


6. Soții Timberlake conduc prin exemplu

Cei din familia Timberlake cred că cea mai bună modalitate de a-și învăța copiii să se comporte cât mai bine este pur și simplu să conducă prin exemplu. Comportă-te în același mod în care vrei să se comporte copiii tăi, iar același lucru este valabil și pentru Silas, care este un frate mai mare responsabil pentru fratele său mai mic, Phineas - deși uneori îl tachinează pe micuț.

"Silas este super încântat. În acest moment, îi place foarte mult", a declarat Timberlake pentru Ellen DeGeneres într-un interviu. "Dar, știi, Phin nu poate încă să meargă sau să-l urmărească, așa că, nu știu, vom vedea ce se va întâmpla."

Cei doi stabilesc limite clare și stricte cu copiii lor, care îi învață să fie ascultători, dar se asigură că există linii de comunicare deschise pentru ei dacă ceva îi supără.

7. Ei se asigură că copiii lor înțeleg ce înseamnă să fie pozitivi față de corp

Pe lângă faptul că îi învață despre anatomia lor, ei nu vor ca copiii lor să se simtă jenați de corpul lor, a declarat Biel la Conferința MAKERS. Ei se asigură că copiii lor se simt confortabil să pună întrebări despre corpul lor și, de asemenea, îi încurajează să participe la activități fizice de orice fel. În același interviu acordat lui Ellen, Timberlake a dezvăluit că lui Silas a ajuns să îi placă golful și tenisul, adăugând că "este rapid și este activ".

Cei doi postează deseori despre cum se antrenează împreună, așa că nu este de mirare că își doresc același lucru pentru copiii lor.

8. Copiii lui Biel și Timberlake urmează o dietă sănătoasă

Pe lângă faptul că sunt activi din punct de vedere fizic, este important ca copiii lor să mănânce alimente sănătoase.


"În calitate de părinte, vreau să găsesc produse care sunt eficiente și, de asemenea, fără ingrediente artificiale inutile", a declarat ea, potrivit yourtango.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului:   copii  familie  jessica biel  justin timberlake 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel