Relația dintre Dorian Popa și frații Tate. Cum i-ar fi ajutat artistul să se lanseze în România: „Le-am explicat tot ce consider eu că au de făcut”
Data publicării:
Ce favor ar fi cerut Dorian Popa de la frații Tate, după ce i-ar fi ajutat să se promoveze în România.

Un detaliu neștiut a ieșit la iveală zilele acestea. Dorian Popa susține că a fost primul pe care frații Tate l-au chemat la o cafea, dat fiind că cei din urmă i-ar fi cerut ajutorul în privința „social-media”. 

Cei doi frați de origine britanică au devenit personaje foarte controversate nu doar în România, ci la nivel internațional. Având mai multe capete de acuzare pe numele lor, cei doi au avut probleme cu legea românească, iar scandalul care a urmat lunii ianuarie încă este dezbătut în rândul fanilor lor.

Opinia publică a fost scindată în două, între cei care susțin nevinovăția fraților Tate, și cei care consideră ca fiind adevărate capetele de acuzare ce li s-au pus pe masă. După cum spune și Dorian Popa, adevărul va ieși la iveală în urma deciziei instanțelor, lucru care este așteptat cu sufletul la gură de cei care îi urmăresc. 

vezi și: Vești bune pentru frații Tate. Milionarii britanici au scăpat de arestul la domiciliu: „Nu m-am simțit frustrat în închisoare. Singura nedreptate pentru mine a fost că...”

Ar fi prima persoană care a fost invitată la cafea de Andrew Tate

În una dintre ultimele sale apariții publice, Dorian Popa a fost prezent în unul dintre videoclipurile influencerului Andy Popescu, acolo unde a dezvăluit cum stă treaba între el și controversații frați Tate. Artistul a mărturisit această relație și în urma întrebărilor pe care i le puneau „puștii” pe platformele lui de socializare:

„Vrei să-ți spun o chestie foarte discutabilă? Că au apărut niște filmări cu mine și cu ei, și m-au întrebat puștii e pe internet dacă suntem prieteni.”

Cu toate că nu a confirmat dacă se declară sau nu prieten cu frații Tate, Dorian Popa a continuat să explice prima lor întâlnire.

El susține că este prima persoană pe care au contactat-o. Întâlnirea lor a avut un adevărat impact, mai ales că artistul „nu va putea uita niciodată” această întrevedere: „Să-ți spun un lucru, și poți să-l întrebi pe Andrew. Eu am fost primul om pe care l-au invitat, și nu o să uit niciodată, pe Cheiul Dâmboviței la cafea, pentru că își doreau să intre în lumea social media și nu știau de unde să o apuce.”

Ce favor ar fi primit Dorian Popa de la frații Tate

vezi și: Fraţii Tate rămân în arest la domiciliu în dosarul în care sunt judecaţi pentru viol şi trafic de persoane

 Ieșind la cafea, Dorian Popa le-ar fi „explicat” cum să se lanseze pe piața din România, cel puțin din punctul de vedere al „popularității” lor. Cu toate că nu a oferit mai multe informații, artistul s-a putut baza pe ei atunci când a avut nevoie de două mașini de lux pentru o reclamă:

„Și am ieșit la cafea și le-am explicat tot ce consider eu că au de făcut. Mi-au mulțumit, ne-am strâns mâinile, dar de ce...Pentru că ei, când i-am rugat să-mi împumute cele două mașini pentru o ședință foto cu un brand de haine, nici nu au clipit.

În final, cântărețul mai spune că cei doi nici nu au stat pe gânduri în a îl ajuta, chiar dacă, spune el, ulterior au apărut problemele cu legea. Dorian sugerează că ce e în viața personală nu ține decât de persoanele în cauză, așa cum a făcut referire și în cazul de față:

„Au zis „Băi, Doriane... noi te ajutăm”. Ce s-a întâmplat după sau ce fac ei în viața lor personală este treaba lor, și în aceeași ordine de idei este treaba justiției să demonstreze dacă e ok sau nu. ”, a mai precizat el, în emisiunea amintită.

vezi și: Frații Tate, trimiși în judecată. Acuzațiile grele pe care le-au primit cei doi milionari


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Dorian Popa  dorian popa andrew tate  dorian popa fratii tate 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...